Libnet.ro
UNICEF

07:00

Darren Cahill confirma revenirea alaturi de Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Darren Cahill confirma revenirea alaturi de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a confirmat, vineri, revenirea alaturi de jucatoarea Simona Halep din 2020. continuă pe Online Sport

Darren Cahill, dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor

Darren Cahill a raspuns cu un mesaj amuzant dupa ce Simona Halep a anuntat pe retelele de socializare reluarea colaborarii cu tehnicianul australian.

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep. Anuntul OFICIAL facut de castigatoarea de la Wimbledon (VIDEO)

Simona Halep 26 ani, 6 WTA) a anuntat, joi, ca Darren Cahill 53 de ani) va reveni in staff-ul ei tehnic, incepand din urmatorul sezon. Salutare, am vesti interesante pentru voi. Dupa un an de zile fara el.

VIDEO OFICIAL: Darren Cahill, inapoi in echipa Simonei Halep din sezonul viitor

Dupa un an de pauza dar in care i-a oferit fostei sale eleve sfaturi in multe momente), Darren Cahill a luat decizia de a reveni in echipa Simonei Halep. Anuntul a fost facut de fostul lider mondial intr-o postare pe contul personal de Facebook.

DigiSport: Prima reactie a lui Cristian Tudor Popescu dupa ce Simona Halep a anuntat reluarea colaborarii cu Darren Cahill

Cristian Tudor Popescu e incantat de revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep, din 2020. E convins ca antrenorul australian e singurul care o poate face pe romanca sa joace precum la Roland Garros 2018, cand a cucerit primul trofeu de Grand Slam din cariera.

De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill sa-i fie din nou antrenor. Asta a stat in spatele deciziei

Simona Halep a anuntat ca a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a cucerit 8 trofee majore. Motivul este lesne de inteles. Australianul a fost cel care a ajutat-o pe Simona sa depaseasca momentele de cadere psihica din timpul meciurilor importante. Numarul 6 WTA a facut anuntul pe contul personal de Facebook, .

CTP, reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora iar cu Darren Cahill: E capsomana!

Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora din nou cu antrenorul Darren Cahill. Gazetarul este de parere ca cei doi vor face o echipa buna in noul sezon si ca numarul 6 WTA va face in continuare performanta in tenis. CTP, despre Simona Halep: Nu .

CTP, savuros la revenirea lui Darren Cahill: ii ofera lui Halep ceea ce nu se gaseste in Romania

Cristian Tudor Popescu a fost incantat la aflarea vestii ca, incepand din 2020, Simona Halep 6 WTA) va fi pregatita, din nou, de Darren Cahill.

Darren Cahill revine alaturi de Simona Halep

Vestea pe care toti fanii Simonei Halep o asteptau a aparut in cursul zilei de joi.

Darren Cahill, PRIMA REACTIE dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor (VIDEO)

Darren Cahill aavut , vineri, o prima reactie dupa ce a revenit in echipa Simonei Halep. Abia astept 2020, Simona Halep. Asta inseamna ca renunti la desert de anul viitor, corect?, a scris.

Darren Cahill revine ca antrenor al Simonei Halep. Oficial

Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep incepand din sezonul viitor. Anuntul a fost facut de Halep pe contul oficial de Facebook. Salutare, am vesti interesante pentru voi. Dupa un an de zile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )