Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darren Cahill a explicat de ce a pierdut Simona Halep in primul tur la US Open. Ce s-a intamplat in meciul cu Kaia Kanepi

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill a explicat de ce a pierdut Simona Halep in primul tur la US Open. Ce s-a intamplat in meciul cu Kaia Kanepi

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al turnuelui de la US Open, dupa o infrangere surprinzatoare in fasa estoniencei Kaia Kanepi. continuă pe Adevărul

Nu s-a mai intamplat asta la US Open! Ce record negativ a bifatSimona Halep dupa infrangerea din primul tur

Simona Halep, locul I WTA, a fost eliminata in primul tur al US Open, dupa ce a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de Kaia Kanepi din Estonia, locul 44 WTA.

SIMONA HALEP, inca o lovitura TERIBILA dupa infrangerea rusinoasa: M-am facut de ras!

Chris Evert, fosta campioana americana care a mizat ca Simona Halep va castiga turneul de la US Open, a reactionat dupa ce numarul unu mondial a pierdut rusinos in primul tur. Ea spus ca a fost.

Darren Cahill: Cnd devine emotionala, Simona pierde foarte multe puncte, trebuie sa renunte la asta

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit pentru prima data dupa eliminarea Simonei Halep din primul tur de la turneul US Open. Australianul a sustinut ca Simona nu se mai poate concentra in momentul in care se enerveaza, iar acest lucru o face sa piarda multe puncte si sa ajunga sa fie eliminata din competitii, potrivit Mediafax.

Ce dezamagire! Simona Halep pierde in primul tur la US Open, 6-2, 6-4 pentru Kaia Kanepi, locul 44 WTA

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open meciul impotriva jucatoarei estoniene Kaia Kanepi, 33 de ani, locul 44 WTA. A fost 6-2, 6-4 pentru Kanepi.

Dezastru pentru Simona Halep! A fost eliminata din primul tur la US OPEN! Ce se intampla cu prima pozitie din CLASAMENT

Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur al turneului de la US Open de catre Kaiei Kanepi, locul 44 WTA. Estonianca a invins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-4. in 2017, Halep a fost eliminata tot in.

ITF: Favorita principala (Simona Halep) pierde pentru prima data n primul tur al US Open n Era Open

ITF a scris, luni, ca Simona Halep, locul I WTA, este prima favorita principala care pierde in primul tur al US Open, in Era Open.

Surpriza uriasa la US Open: Simona Halep eliminata in primul tur!

Simona Halep, lidera mondiala si principala favorita la castigarea US Open, a parasit competitia de la New York inca din primul tur, fiind invinsa in doua seturi de Kaia Kanepi din Estonia, a 44-a jucatoare a lumii, cu 6-2, 6-4.

Simona Halep, dupa eliminarea din primul tur de la US Open: Asta este! A fost doar o zi proasta pentru mine. Nu am avut destula putere

Conferinta de presa de dupa infrangerea neasteptata din primul tur de la US Open, 2-6, 4-6 cu Kaia Kanepi, a gasit-o pe Simona destul de relaxata, pe alocuri zambitoare si acordandu-i adversarei sale tot creditul din lume pentru a doua victorie din cariera in fata unui lider mondial, relateaza Mediafax.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la US Open. Halep in pragul unei crize de nervi!

Simona Halep debuteaza, luni dupa ora 18:00, la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

Asa am trait: Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la US Open

Simona Halep a debutat, luni dupa ora 18:00, la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului in tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )