Libnet.ro
UNICEF

00:07

ITF: Favorita principala (Simona Halep) pierde pentru prima data n primul tur al US Open n Era Open

Hotnews Hotnews,
 ITF: Favorita principala (Simona Halep) pierde pentru prima data n primul tur al US Open n Era Open

ITF a scris, luni, ca Simona Halep, locul I WTA, este prima favorita principala care pierde in primul tur al US Open, in Era Open. continuă pe Hotnews

Ce dezamagire! Simona Halep pierde in primul tur la US Open, 6-2, 6-4 pentru Kaia Kanepi, locul 44 WTA

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open meciul impotriva jucatoarei estoniene Kaia Kanepi, 33 de ani, locul 44 WTA. A fost 6-2, 6-4 pentru Kanepi.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE la US OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE la US OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, o va infrunta pe estoniana Kaia Kanepi in prima runda a.

Surpriza uriasa la US Open: Simona Halep eliminata in primul tur!

Simona Halep, lidera mondiala si principala favorita la castigarea US Open, a parasit competitia de la New York inca din primul tur, fiind invinsa in doua seturi de Kaia Kanepi din Estonia, a 44-a jucatoare a lumii, cu 6-2, 6-4.

Simona Halep a plecat cu doua genti PLINE de la sediul Nike. Darren Cahill: Cand iti dai seama ca NU POTI SCAPA de ele... (FOTO)

Simona Halep, principala favorita la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, a fost vineri la sediul Nike de la New York. Sportiva noastra a plecat de acolo cu doua genti pline, cel mai probabil.

Mai rau de atat nu se poate! Ce a vrut sa spuna Simona Halep cu aceasta replica inainte de turneul de la US Open

Simona Halep va debuta saptamana viitoare la US Open, din postura de principala favorita a ultimului Grand Slam al anului.

Simona Halep, laudata la scena deschisa de o fosta mare campioana:Iese cu brio din situatii limita!

Simona Halep este principala favorita a turneului de la US Open, acolo unde o va intalni in primul tur pe estonianca Kaia Kanepi.

Gata de start! Organizatorii au anuntat cand debuteaza Simona Halep la US Open

Simona Halep porneste ca principala favorita la ultimul Grand Slam al anului, turneul de la US Open, care incepe luni la New York.

Dezastru pentru Simona Halep! A fost eliminata din primul tur la US OPEN! Ce se intampla cu prima pozitie din CLASAMENT

Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur al turneului de la US Open de catre Kaiei Kanepi, locul 44 WTA. Estonianca a invins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-4. in 2017, Halep a fost eliminata tot in.

US Open: Simona Halep va debuta luni la ultimul Grand Slam al anului, de la ora 18:00

Prima partida oficiala de pe noua arena Louis Armstrong din complexul de la Flushing Meadows va fi cea dintre Simona Halep 1 WTA) si Kaia Kanepi Estonia, 44 WTA). Liderul mondial va debuta luni la US Open, ultimul Grand Slam anului, de la ora 18:00 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

SCANDAL in tenis! SIMONA HALEP, in pericol! Decizia radicala a fost luata! Vesti triste pentru romani

Organizatorii turneului american de la New Haven au primit o grea lovitura dupa ce au promovat-o intens pe Simona Halep 1 WTA). Sportiva din Romania s-a retras in ultima clipa de la turneu iar acum organizatorii so.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )