Libnet.ro
UNICEF

19:45

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: A jucat incredibil

România Liberă România Liberă,
Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: A jucat incredibil

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, s-a declarat entuziasmat de victoria fostei sale el. continuă pe România Liberă

Cum l-a surprins Serena pe Cahill. Ce spune fostul antrenor al Simonei despre sansele romancei in finala la Wimbledon

Fostul antrenor al Simonei Halep. Darren Cahill a vorbit despre marea finala de la Wimbledon, dintre romanca si Serena Williams.

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

Elina Svitolina: Simona Halep a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult

Ajunsa in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, Elina Svitolina a pierdut de-o maniera categorica partida cu Simona Halep 1-6, 3-6). La finalul disputei, sportiva din Ucraina a precizat: Simona a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult.

Ion Tiriac, dezvaluiri din echipa Simonei Halep: Primeste in continuare unele sfaturi de la Darren Cahill

Pana la drumul spre semifinalele de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o, printre altele, pe marea speranta Cori Gauff. Desi s-a impus fara mari batai de cap, Simona a fost nemultumita la finalul disputei si s-a dus imediat sa exerseze serviciul. Dezvaluirea a fost facuta de Ion Tiriac, omul de afaceri mai precizand ca fostul lider mondial mai primeste unele sfaturi de la Darren Cahill, australianul fiind prezent la Londra in calitate de comentator tv.

DigiSport: Cati bani ia antrenorul roman al Simonei Halep si cat castiga unul strain la acest nivel

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, insa la finalul sezonului trecut, campioana noastra a pus capat colaborarii cu antrenorul australian Darren Cahill. Simo a concurat o perioada fara antrenor, pentru ca, din martie 2019, sa apeleze la serviciile lui Daniel Dobre.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce crede australianul ca nu trebuie sa faca jucatoarea noastra

Darren Cahill se afla la Londra, alaturi de Simona Halep, chiar daca nu in calitate de antrenor al acesteia, ci ca si comentator tv.

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Am crezut ca poate face un turneu foarte bun. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre succesul obtinut de eleva sa la Wimbledon, unde a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Tehnicianul a precizat ca a crezut ca Halep poate face un turneu bun, mai ales dupa meciul din turul trei cu Victoria Azarenka. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea si Ion Tiriac, a spus antrenorul romancei.

Firicel Tomai, despre inceputul carierei Simonei Halep: Era foarte anxioasa, foarte preocupata

Simona Halep a cucerit, sambata, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut in finala de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Cu acest prilej, Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep la seniori, a rememorat inceputul carierei romancei in tenis.

C.T. Popescu, asa cum nu l-am auzit vreodata. Ce spune despre performanta Simonei Halep la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep din semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon. Numarul 7 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat pentru prima data in cariera in finala turneului de la Londra. CTP: Simona a jucat alt tenis, a atacat si cand nu a avut ocazia Jurnalistul .

Svitolina: Simona a jucat incredibil astazi

Sportiva ucraineana Elina Svitolina a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )