Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elina Svitolina: Simona Halep a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult

Hotnews Hotnews,
 Elina Svitolina: Simona Halep a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult

Ajunsa in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, Elina Svitolina a pierdut de-o maniera categorica partida cu Simona Halep 1-6, 3-6). La finalul disputei, sportiva din Ucraina a precizat: Simona a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult. continuă pe Hotnews

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

Svitolina: Simona a jucat incredibil astazi

Sportiva ucraineana Elina Svitolina a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinal.

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Cum o vede Gica Hagi pe Simona Halep in acest moment. Comparatia Regelui cu privirea la cariera lui de fotbalist

Simona Halep va juca azi in semifinale la Wimbledon, contra Elinei Svitolina, meci care o poate propulsa in ultimul act al competitiei londoneze.

Darren Cahill stie cum poate Simona Halep sa o invinga pe Cori Gauff

Simona Halep va juca azi, dupa ora 17. 00, in optimile de finala de la Wimbledon, cu americanca Cori Gauff, care pana acum a facut senzatie pe iarba londoneza.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Simona Halep si Elina Svitolina se dueleaza azi, 11 iulie, in semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joaca cele doua mari sportive si cine transmite meciul? Cine transmite meciul dintre Halep si Svitolina? Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, in varsta de 27 de ani, se va duela astazi cu Elina Svitolina .

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. A saptea semifinala pentru sportiva din Romania

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. Simona Halep - Elina Svitolinaeste prima semifinala a zilei de laWimbledonsi se va desfasura, azi, incepand cu ora 15:00, pe Teren.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )