Libnet.ro
UNICEF

00:07

Darren Cahill, gest de mare LOIALITATE fata de Simona Halep! Gestul australianului i-a lasat masca pe toti

B1 B1,
Darren Cahill, gest de mare LOIALITATE fata de Simona Halep! Gestul australianului i-a lasat masca pe toti

Darren Cahill a facut, luni, un gest de mare loialitate fata de Simona Halep. Antrenorul australian a renuntat la contractul cu Adidas, dupa ce romanca si-a incheiat colaborarea cu acest brad la. continuă pe B1

Simona Halep a fost intrebata daca l-a vazut pe Darren Cahill cum isi da pumni in cap. Raspunsul genial al romancei

Sportiva noastra a vorbit despre relatia cu Darren Cahill si a comentat imaginile cu antrenorul australian lovindu-se cu pumnii in cap in timpul meciului cu Lauren Davis. Reactia Simonei a fost prompta.

Darren Cahill, dupa meciul Halep-Davis: E mai usor sa joci un asemenea meci, decat sa-l privesti. Sunt mandru de Simona

Antrenorul Darren Cahill a glumit, spunand ca e mai usor sa joci un meci cum a fost cel dintre Simona Halep si Lauren Davis, din turul al treilea al AusOpen, care se disputa o data la 10 ani. Tehnicianul.

Halep, razbunata in relatia cu Adidas: Anunt facut de Darren Cahill dupa ce nemtii au renuntat la Simona

Adidas a incheiat contractul cu Simona Halep dupa patru ani, exact in momentul in care romanca a ajuns pe locul 1 mondial.

VIDEO FOTO Cum a trait Darren Cahill meciul Simonei Halep si ce a facut antrenorul australian din cauza tensiunii partidei jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat spectaculos in optimile de finala ale Australian Open, dupa un meci fabulos cum rar pot fi vazute la tenis.

VIDEO Acesta chiar a fost un meci epic! Darren Cahill: E o partida pe care o vezi o data la 10 ani! Eu nu am mai trait asa ceva

Curg reactiile dupa meciul absolut fantastic dintre Simona Halep si Lauren Davis, castigat de favorita numarul unu dupa 3 ore si 45 de minute.

VIDEO Acesta chiar a fost un meci epic! Darren Cahill: E o partida pe care o vezi o data la 10 ani. Eu nu am mai trait asa ceva

Curg reactiile dupa meciul absolut fantastic dintre Simona Halep si Lauren Davis, castigat de favorita numarul unu dupa 3 ore si 45 de minute.

Darren Cahill a vorbit despre situatia Simonei Halep si nu a fost deloc optimist. Ce se intampla cu liderul mondial WTA

In toata euforia care s-a creat dupa calificarea Simonei Halep in optimi la Australian Open, starea ei medicala a parut ca nu mai este o problema atat de mare.

Cum a fost surprinsa Simona Halep dupa cel mai lung meci al carierei sale - FOTO

Primul lucru pe care Simona Halep l-a facut dupa un meci de aproape patru ore la Australian Open a fost sa manance. Antrenorul Darren Cahill a postat pe Twitter o fotografie cu eleva lui, la scurt timp.

Semnificatia unui gest pe care il face mereu! De ce strange Simona Halep pumnul dupa fiecare lovitura reusita

Imaginea cu Simona Halep care strange punctul si se uita undeva in tribuna dupa fiecare moment dificil pe care il trece cu bine a devenit familiara pentru toti cei care ii urmaresc meciurile.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale Australian Open. E neinvinsa in fata acesteia si a obtinut un mare avantaj la Melbourne

Simona Halep a trecut cu bine de intalnirea cu Lauren Davis si s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )