Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep a fost intrebata daca l-a vazut pe Darren Cahill cum isi da pumni in cap. Raspunsul genial al romancei

Antena3 Antena3,
 Simona Halep a fost intrebata daca l-a vazut pe Darren Cahill cum isi da pumni in cap. Raspunsul genial al romancei

Sportiva noastra a vorbit despre relatia cu Darren Cahill si a comentat imaginile cu antrenorul australian lovindu-se cu pumnii in cap in timpul meciului cu Lauren Davis. Reactia Simonei a fost prompta. continuă pe Antena3

Simona Halep, intrebata la ce se gandeste dupa meciul cu Lauren Davis: La ciocolata si la somn

Simona Halep a fost intrebata la ce vrea sa se gandesca dupa victoria din cel mai lung meci al carierei, iar liderul WTA a raspuns ca se gandeste la ciocolata si la somn. Sa dorm si niste ciocolata, de fapt o sa beau ciocolata calda dupa, a spus romanca, la conferinta de presa de dupa meci.

Darren Cahill, gest de mare LOIALITATE fata de Simona Halep! Gestul australianului i-a lasat masca pe toti

Darren Cahill a facut, luni, un gest de mare loialitate fata de Simona Halep. Antrenorul australian a renuntat la contractul cu Adidas, dupa ce romanca si-a incheiat colaborarea cu acest brad la.

Cum a fost surprinsa Simona Halep dupa cel mai lung meci al carierei sale - FOTO

Primul lucru pe care Simona Halep l-a facut dupa un meci de aproape patru ore la Australian Open a fost sa manance. Antrenorul Darren Cahill a postat pe Twitter o fotografie cu eleva lui, la scurt timp.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne, insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne n. r. 2014 si 2015), insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor.

A fost stabilita ora la care va juca luni Simona Halep cu Naomi Osaka la Melbourne

Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA.

N-a fost cel mai lung meci al unei romance. Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute.

Simona Halep a dezvaluit care a fost momentul in care a simtit ca o va invinge pe Lauren Davis

Simona Halep nu a jucat niciodata un thriller precum cel din meciul cu Lauren Davis, cel mai epuizant duel din cariera ei.

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )