Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darren Cahill: Si eu voi da cate 50 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa a Simonei

Hotnews Hotnews,
 Darren Cahill: Si eu voi da cate 50 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa a Simonei

Antrenorul Darren Cahill a laudat initiativa Simonei Halep de a dona 200 de dolari de fiecare data cand il enerveaza, subliniind ca si el va da 50 de dolari la fiecare iesire nervoasa a romancei, pentru victimele incendiilor din Australia. continuă pe Hotnews

Simona Halep a anuntat ca va dona cate 200 de dolari pentru Australia, dar cu o conditie. Ce trebuie sa faca Darren Cahill

Simona Halep ajuta victimele incendiilor de vegetatie din Australia cu o conditie. Sportiva va dona cate 200 de dolari, iar filtrul actiunii ei va fi Darren Cahill, co-antrenorul romancei. Simona Halep va dona cate 200 de dolari pentru Australa, dar cu o conditie Simona Halep, numarul 4 mondial, a anuntat ca va veni in ajutorul .

Darren Cahill vrea sa ajute si el victimele incendiilor de vegetatie din tara sa natala: Voi da si eu 50 de dolari de fiecare data cand Simona isi pierde controlul

Darren Cahill se alatura si el strangerii de fonduri pentru ajutorarea victimelor provocate de incendiile de vegetatie din Australia, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va dona bani de fiecare data cand tipa.

Incendiile din Australia: Halep - Donez 200 de dolari de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Darren Cahill, reactie de milioane dupa propunerea Simonei Halep. Pentru prima data voi spune: fa-o!

Darren Cahill nu s-a suparat pe Simona Halep dupa ce aceasta a anuntat ca va contribui la donatiile facute de sportivi din toata lumea pentru victimele incendiilor de proportii din Australia dand bani pentru fiecare situatie in care il enerveaza pe antrenorul sau. Din contra, cunoscut pentru excelentul sau simt al umorului, Cahill a raspuns ca intra cu inima deschisa in jocul propus de eleva sa si ca, in premiera, o incurajeaza sa il supere.

Simona Halep va dona bani pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia de fiecare data cand tipa la Darren Cahill

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a conceput o metoda unica de a sprijini victimele incendiilor de vegetatie din Australia: va dona bani de fiecare data cand tipa la antrenorul sau australian, Darren.

Cum vrea Simona Halep sa ajute victimele incendiilor din Australia. Succesul depinde de nervii lui Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Ce anunt a facut Simona Halep inainte de intalnirea cu Darren Cahill. Cand va debuta in noul sezon

In prima zi din anul 2020, Simona Halep a plecat in Australia, unde urmeaza sa joace la doua turnee. Romanca va debuta in noul an la Adelaide, orasul natal al lui antrenorului Darren Cahill, apoi va juca si primul Grand Slam, la Australian Open. Simona Halep va juca in orasul natal al lui Darren Cahill .

Incendiile din Australia: Karolina Pliskova va dona victimelor 125 de euro pentru fiecare as reusit

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, locul 2 WTA, se alatura apelului lansat de tenismenul Nick Kyrgios si va dona 125 de euro pentru fiecare as pe care il va servi la meciurile disputate in Australia victimelor incendiilor care au afectat tara de la Antipozi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )