Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce anunt a facut Simona Halep inainte de intalnirea cu Darren Cahill. Cand va debuta in noul sezon

Playtech Playtech,
Ce anunt a facut Simona Halep inainte de intalnirea cu Darren Cahill. Cand va debuta in noul sezon

In prima zi din anul 2020, Simona Halep a plecat in Australia, unde urmeaza sa joace la doua turnee. Romanca va debuta in noul an la Adelaide, orasul natal al lui antrenorului Darren Cahill, apoi va juca si primul Grand Slam, la Australian Open. Simona Halep va juca in orasul natal al lui Darren Cahill . continuă pe Playtech

Cat valoreaza accesoriile de lux purtate de Simona Halep la o gala. O singura bijuterie valoreaza cat un apartament

Simona Halep a avut o aparitie extrem de extravaganta la o gala. Aceasta a facut ca si uitat echipamentul sportiv in care este vazuta de cele mai multe ori si a ales o tinuta eleganta pe care a pus-o in valoare cu bijuterii de lux. Halep, bijuterii de lux la o gala Fanii Simonei Halep .

Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020. Ce se intampla cu sportiva

Simona Halep a avut parte de distractie pe cinste in Noaptea dintre Ani. Sportiva noastra in varsta de 28 de ani a petrecut Revelionul alaturi de iubitul ei in varsta de 40 de ani, intr-un club din Bucuresti. Simona Halep a plecat de langa iubitul ei chiar in prima zi a anului 2020 Pe Simona .

Simona Halep a plecat in Australia pentru primele turnee din 2020

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, jucatoare care a pornit la drum chiar de Anul Nou.

Australian Open bate la usa. Simona Halep a pornit spre Antipozi, dar e cu gandul in alta parte: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a pornit, miercuri, in prima zi a anului, spre Australia, unde sta sa inceapa turneul de la Adelaide. Mai apoi, sportiva noastra trece la primul test cu adevarat greu al anului, prestigiosul.

Simona Halep a plecat in Australia: Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep, la plecarea in Australia: Vreau sa ajung cat se poate de odihnita si de fresh la Olimpiada

Simona Halep a plecat, miercuri, in Australia si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca marele sau obiectiv pentru 2020 este reprezentat de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ce a facut Adelina Pestritu, inainte sa intre in scena la Revelionul Starurilor cu Dan Negru

Ca in fiecare an, la Antena 1 a avut loc show-ul Revelionul Starurilor cu Dan Negru. Multe vedete au fost prezente pe platoul de filmare, unele ca si invitati, altii ascunsi sub masti pentru a fi recunoscuti de cei aflati in scaunul invitatului. Printre cei in a doua postura s-a aflat si vedeta Adelina Pestritu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )