Libnet.ro
UNICEF

10:15

A dat masura umanului: Despre Ioan Paul al II-lea

Hotnews Hotnews,
 A dat masura umanului: Despre Ioan Paul al II-lea

Fostul cardinal Karol Wojtyla, Suveranul Pontif Ioan Paul al II-lea, trecut in lumea dreptilor acum zece ani, pe 2 aprilie 2005 si beatificat in 2011, a avut parte de un destin extraordinar. A fost calauzit de un angajament total in favoarea libertatii umane. Fostul papa Benedict al XVI-lea are perfecta dreptate cand spune ca a fost un veritabil far al umanitatii, un martor plin de compasiune al tragediilor generate de totalitarism si un arhitect spiritual al tranzitiei lumii moderne catre o noua faza a istoriei. Viata si opera Papei Ioan Paul al II-lea au contribuit in chip crucial la afirmarea adevarului si demnitatii ca valori definitorii ale existentei umane. continuă pe Hotnews

Papa Francisc despre Ioan Paul al II-lea: Le-a aratat bolnavilor cum sa isi duca crucea suferintei cu bucurie

Papa Francisc a spus, miercuri, la 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea, ca suveranul pontif le-a aratat bolnavilor cum sa-si duca crucea suferintei cu bucurie, informeaza time. com.

GALERIE FOTO. Joia mare la catolici. 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea

Ioan Paul a fost primul Papa al Bisericii Catolice de alta origine decat cea italiana din secolul al XV-lea pana in secolul XX. Suveranul pontif, nascut in Polonia, a fost ales in anul 1978.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )