Libnet.ro
UNICEF

16:30

Data la care ar putea fi votata motiunea PSD! Daniel Tudorache a facut marele anunt

Antena3 Antena3,
Data la care ar putea fi votata motiunea PSD! Daniel Tudorache a facut marele anunt

Chiar in aceste momente are loc Congresul PSD, iar liderii se intrec in declaratii, care mai de care mai incitante. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 si actualul candidat al PSD pentru aceasta functie a anuntat si data la care ar putea fi votata motiunea PSD. continuă pe Antena3

Daniel Tudorache: Votul la motiunea de cenzura va fi in jurul datei de 7 septembrie

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat, sambata, pentru News. ro, ca motiunea de cenzura va fi votata in jurul datei de 7 septembrie, in sesiunea ordinara a Parlamentului.

Cand va fi votata motiunea de cenzura. Decizia luata de PSD

PSD urmeaza sa decida vineri, in cadrul unei sedinte a Comitetului Executiv National, cand va fi votata motiunea de cenzura. Ce decizie a luat PSD. Cand va fi votata motiunea de cenzura Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, a declarat ca PSD doreste sa voteze cat mai repede motiunea impotriva Guvernului Orban.

Orban, despre motiunea PSD: E o minciuna gogonata de la cap la coada

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pseudo-motiunea de cenzura a PSD este o minciuna gogonata de la inceput pana la final. Premierul i-a acuzat pe social-democrati de iresponsabilitate prin gestul depunerii motiunii in perioada pandemiei si de criza sanitara in Romania. El a mai spus ca asemenea dispret pentru institutiile democratice ale statului nu a vazut in 30 de ani de la Revolutie incoace.

Orban: Atacam motiunea PSD la Curtea Constitutionala. Sa va fie rusine!

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei motiunea de cenzura initiata si citita de PSD la adresa lor, afirmand ca aceasta este o colectie de minciuni si ca a fost depusa in sesiune extraodinara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )