Libnet.ro
UNICEF

00:07

Date alarmante: Anul 2020, cel mai cald din istoria Europei Vom avea zapada in aceasta iarna?

B1 B1,
Date alarmante: Anul 2020, cel mai cald din istoria Europei Vom avea zapada in aceasta iarna?

Incalzirea globala nu mai este de mult timp doar un mit, in ciuda teoriilor conspirationiste care circula in grupurile obscure. Cifrele oficiale inregistrate pentru anul 2020 o confirma din plin. Anul. continuă pe B1

Liberalizarea in energie: Consumatorii vor fi trecuti direct pe pretul concurential, cel mai mic din ofertele actualilor furnizori - Virgil Popescu

Virgil Popescu, ministrul Energiei, acuza de abuz de pozitie dominanta operatorii care au si statut de furnizori de ultima instanta, fiind in acelasi timp si distribuitori ENEL, CEZ, Electrica, E. Ministrul spune ca vrea sa schimbe legislatia astfel incat toti consumatorii care au fost in regim reglementat pana la 1 ianuarie 2021 n. red. cam 75% din consumatorii casnici) si care nu au incheiat contract pe piata libera sa intre direct pe pretul concurential, cel mai ieftin al furnizorului actual. Adica, sa nu mai fie trecuti automat pe serviciul universal, la pret mult mai mare decat pe piata libera, asa cum se intampla acum.

Elon Musk l-a depasit pe Jeff Bezos si a devenit cel mai bogat om din lume

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere care depaseste 185 de miliarde de dolari, anunta CNBC.

Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in anul 2020

Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in 2020, cand, mare parte din an, au fost in vigoare restrictii de mobilitate impuse in contextul pandemiei.

Cel mai bogat om din lume a donat 10 miliarde de dolari. La ce vor fi folositi banii

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a donat cea mai mare suma de bani in scopuri caritabile in 2020, potrivit The Chronicle of Philanthropy, un top anual al celor mai importante 50 de donatii din Statele Unite.

Rasturnare de situatie: cine este acum cel mai bogat om din lume. Record reusit in 2 luni

Este rasturnare de situatie dupa ce s-a aflat cine este acum cel mai bogat om din lume. Recordul a fost reusit in 2 doar doua luni. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine este cel mai bogat om de pe pamant. Cel care il stiai a fost detronat S-a schimbat ierarhia .

Elon Musk, cel mai bogat om din lume? il va detrona pe Jeff Bezos de la Amazon?

Elon Musk, creatorul Tesla si SpaceX, este pe cale sa devina cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 200 de miliarde de dolari. il va detrona pe Jeff Bezos, fondator al companiei Amazon? .

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, desi in urma cu un an era de 7 ori mai sarac

Elon Musk a avut un an incredibil. Sigur, toti am avut un an diferit, dar la el se vede fix in valoare. Si valoarea lui e acum cea mai mare din lume. L-a depasit astfel pe Jeff Bezos, fondatorul.

Elon Musk este oficial cel mai bogat om din lume! L-a depasit pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos

Fondatorul Tesla si SpaceX, Elon Musk, a devenit, joi, omul cel mai bogat de pe planeta, dupa ce l-a depasit pe fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos. Averea lui Elon Musk a ajuns la 188,5 miliarde de dolari.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

Dacia Sandero a fost cel mai bine vandut model in Spania

Dacia Sandero a inregistrat un record impresionant pe piata spaniola unde a terminat anul 2020 in pozitia de lider al vanzarilor, detronand modelul Seat Leon. Conform datelor publicate de Asociatia Spaniola.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )