Libnet.ro
UNICEF

14:15

Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in anul 2020

Adevărul Adevărul,
Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in anul 2020

Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in 2020, cand, mare parte din an, au fost in vigoare restrictii de mobilitate impuse in contextul pandemiei. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu masinile cu volan pe dreapta, cumparate din Marea Britanie. Cat mai au voie sa circule pe teritoriul Romaniei

Masinile cu volan pe partea dreapta, cumparate din Regatul Unit si aduse in Romania, nu mai pot fi inmatriculate de la 1 ianuarie in tara, intrucat omologarea emisa de Marea Britanie nu va mai fi valabila. Aceasta este o alta consecinta a Brexit-ului.

Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat, luni seara, ca Marea Britanie va intra in lockdown national pentru urmatoarele trei saptamani din cauza noii tulpini COVID-19 care are un grad de infectiozitate mult mai mare.

Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

In 33 de tari din lume au fost descoperite cazuri de infectare cu virusulB. 7, noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, anuntata initial in Marea Britanie, pe 8 decembrie. Prin urmare, peste 40 de tari au decis sa izoleze calatorii care sosesc din Regatul Unit.

Dupa Marea Britanie, si Germania ia in considerare amanarea celei de-a doua doze a vaccinului Pfizer, pentru a acoperi cat mai multe persoane

Ministerul german al sanatatii cere sfatul expertilor privind amanarea administrarii celei de-a doua doze de vaccin contra Covid-19 a PfizerBioNTech pentru a obtine cat mai mult din stocurile reduse de care dispune, potrivit unui document consultat luni de Reuters.

Romanii pot calatori din nou in UK! Se reiau zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat duminica reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie sa intre in carantina, ori sa aiba un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de intrarea in Romania.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

Jumatate de milion de romani, in lockdown obligatoriu: dezastrul din Marea Britanie, confirmat

Marea Britanie trece prin cea mai dificila perioada de la inceputul pandemiei, iar avand in vedere numarul de romani din teritoriu, anuntul lui Boris Johnson va avea efecte economice.

Digi24: Lista celor 33 de tari unde a fost descoperit deja virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Turcia a inchis de la 1 ianuarie usa calatorilor din Marea Britanie, motivand ca a depistat 15 cazuri de infectii cu noua varianta mai contagioasa aparuta in Regatul Unit. Turcia devine astfel a 33-a tara in care noua varianta a virusului a fost gasita.

Probleme post-Brexit. Companii din UE refuza livrari in Marea Britanie din cauza birocratiei aparute

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, informeaza BBC News.

BBC: Companii din UE refuza livrarile in Marea Britanie, din cauza birocratiei aparute dupa Brexit

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, relateaza luni BBC News, citat de Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )