Libnet.ro
UNICEF

08:15

Se dau 2.500 lei pentru romanii care fac asta. Cum ii primesc si ce conditii sunt

Playtech Playtech,
Se dau 2.500 lei pentru romanii care fac asta. Cum ii primesc si ce conditii sunt

Statul vrea sa ofere cate 2. 500 de lei unor categorii de romanii, bani ce vin sub forma unui sprijin financiar in pandemie. Ministrul Muncii promite ajutoare in pandemie pentru cei afectati de. continuă pe Playtech

Se dau amenzi turistilor care fac asta, in vacanta. Cati bani scoti din buzunar, daca o comiti

Mai multi turisti care hraneau o ursoaica si puii acesteia, in zona Posada Vidraru, au fost amendati de jandarmii din Arges, care au fost sesizati, duminica, prin apel la 112 ca in zona cu pricina se afla mai multi ursi. Turisti, sanctionati pentru ca au hranit o ursoaica Duminica, jandarmii argeseni au fost alertati .

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata .

Ce au facut Printesa Diana si Printul Charles dupa noaptea nuntii. S-a aflat acum! Nici romanii nu fac asta

Printul Charles si Printesa Diana au avut o relatie tumultoasa si presarata cu multa suferinta, singurul motiv de bucurie pentru cea numita si Printesa Inimilor fiind cei doi copii ai cuplului: Harry si William. Cum s-au cunoscut Printul si Printesa de Wales si cine a fost cea de care s-a indragostit prima data Charles, aflati .

Vestea momentului pentru romanii care au cont si card bancar. Se intampla de acum

In ultimele zile de vara, Banca Transilvania a venit cu un anunt de senzatie pentru romani. Se intampla in acest weekend si banca sustine ca sunt ceva beneficii. Sunt momente in care.

Romanii care consuma varza murata trebuie sa afle asta! Ce bacterii contine aceasta leguma in saramura

Muraturile sunt printre preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece. Cu toate astea, multi nu stiu ce bacterii se ascund in varza murata. Ce trebuie sa stie toti gurmanzii? Ce bacterii contine varza murata? Varza murata este printre preferatele romanilor atunci cand vine vorba despre legumele preparate vara si lasate pana in sezonul rece la .

Amenzi intre 1.000 si 5.000 de lei pentru romani. Nu trebuie sa faceti greseala asta

Vine toamna si, odata cu ea, se numaraalergiile. Ambrozia este cea care aduce chiar de pe acum amenzi intre 1. 000 si 5. 000 de lei persoanelor fizice care nu se ingrijesc ca de pe terenul lor sa dispara planta perena si daunatoare oamenilor. Ambrozia, planta care aduce amenzi uriase. Primaria Capitalei ia masuri E peste tot! .

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

ALEXE: Romanii care cumpara bautura la PET si sticla vor primi bani inapoi daca returneaza recipientul

Romanii care cumpara bauturi la PET vor primi o suma de bani inapoi daca returneaza recipientul in magazin, incepand de anul viitor, a declarat, azi, ministrul Mediului, Costel Alexe, in cadrul unui eveniment de profil, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: bancile nu vor sa stii asta

Sunt multi romani care nu-si stiu drepturile cand contracteaza un imprumut. Dar exista cateva reglementari importante, astfel incat sa nu ajungi in situatii disperate. in 2020,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3328 seconds )