Libnet.ro
UNICEF

10:30

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Playtech Playtech,
Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata . continuă pe Playtech

Ce a gasit un barbat in capsunele pe care le-a cumparat din magazin. Nu s-a mai vazut asa ceva

Atentie mare la ce achizitionati din magazine! Ce a gasit un barbat in capsunile cumparate dintr-un supermarket intrece orice imaginatie. A facut plangere la politie imediat. Ce a putut gasi un barbat in capsunile cumparate dintr-un supermarket Un barbat din Queensland, Australia, a facut plangere la politie dupa ce a gasit doua ace de cusut .

Un roman a sunat de peste 9000 de ori la 112. Cum a fost posibil asa ceva in 2020

O persoana din Olt a sunat de 9. 500 de ori la 112, in sase luni. Din totalul apelurilor inregistrate in primul semestru al anului, peste 311. 000 au fost apeluri abuzive, conform STS. Record greu de batut pentru un roman: a sunat abuziv de peste 9. 000 de ori la 112, in doar 6 luni in primul .

Toti soferii care merg pe litoral trebuie sa stie. Ce preturi sunt la benzina si la motorina

Soferii trebuie sa fie atenti. Mai exact, cei care pleaca din Bucuresti spre litoral sau se intorc in Capitala ar trebuie sa-si alimenteze masina inainte de intrarea pe autostrada, intrucat benzina este mai scumpa. Ce preturi sunt la benzina si la motorina Aceasta analiza a fost realizata de agerpres. ro, cu ajutorul Monitorului Preturilor la carburanti, .

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

eMAG face asta pentru toti romanii: asa reduceri mai vezi doar cand greseste preturile

EMAG promite reduceri exceptionale in aceasta perioada. Scopul e precis: incepe scoala si magazinul pune la bataie o multime de oferte. Am selectat cateva dintre cele pe care le are.

Guvernul va aproba o OUG pentu achizitionarea unor containere sanitare pentru scolile care nu au apa si canalizare

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de luni un proiect de ordonata de urgenta privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente anului scolar 20202021 in contextul riscului de infectie cu coronavirus SARS-Cov-2. Astfel, vor fi alocati bani, prin Programul Operational Competivitate, pentru achizitionarea unor containere sanitare mobile in scolile care nu sunt racordate la reteau de apa si canalizare. De asemenea, actul normativ prevede si achizitionarea de echipamente IT pentru invatamantul online din fonduri externe nerambursabile alocate Romaniei, in perioada de programare 2014-2020, scrie News.

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Ministrul Educatiei, mesaj pentru tinerii care incep maine Bacalaureatul de toamna

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le-a transmis pe Facebook, un mesaj elevilor care sustin, incepand de luni, examenul de Bacalaureat in cadrul celei de-a doua sesiuni.

Curg amenzile pentru romanii care nu respecta masurile de protectie in contextul pandemiei: Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de mii de operatori economici

Autoritatile au dat amenzi usturatoare romanilor care nu au respectat masurile de protectie sanitara in ultimele zile. Politistii au verificat, in ultimele 7 zile, aproximativ 167 de mii de persoane si 23 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )