Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se dau amenzi de 3000 lei pentru toti cei care stau la bloc. Ce trebuie sa stii

B1 B1,
 Se dau amenzi de 3000 lei pentru toti cei care stau la bloc. Ce trebuie sa stii

Persoanele care locuiesc la bloc si detin un apartament trebuie sa indeplineasca mai multe obligatii prevazute in legislatia in vigoare. Cei care nu se conformeaza pot fi sanctionati cu. continuă pe B1

Amenzi de 10.500 de lei pentru societatea de confectii unde un director a fost filmat cand umilea angajatii

Inspectia Muncii a sanctionat cu 10. 500 de lei firma de confectii S. Unique Clothing SRL din Prahova, unde un director a fost filmat cand injura si umilea personalul, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Aveti muscate acasa? Putini sunt cei care stiu la ce pot fi folosite aceste flori

Extrem de indragita la noi si mereu intalnita in casele romanilor, putini sunt cei care stiu cate sunt efectele benefice ale muscatei. Planta contine o multime de substant.

Politia a dat sanctiuni de 319.000 lei pentru sisteme electronice nefunctionale la institutii

Politistii structurilor de ordine publica au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 318. 800 de lei, in primele sase luni ale acestui an, unitatilor si institutiilor de interes public cu sisteme electronice nefunctionale, informeaza un comunicat de presa al Politiei Romane.

Fotogalerie Last minute pentru mini-vacanta!

Cei care nu au apucat sa isi faca planuri pentru mini-vacanta de Sfanta Maria au acum o destinatie interna, unde se pot bucura de gustul traditiilor sasesti! Festivalul Saptamana Haferland este in plina desfasurare si ii asteapta pe turisti in zona satelor sasesti dintre Rupea si Sighisoara. Ziua de vineri a fost dedicata activitatilor neconventionale, astfel ca cei prezenti s-au bucurat de un musical brunch, de plimbari cu bicicleta pentru a descoperi peisajele din Haferland, precum si de un bal traditional sasesc.

VIDEO. Presedintele Trump revine cu o declaratie mai dura, dupa ce a fost criticat ca nu se distanteaza de extremistii albi: Rasismul e rau. Cei care sunt motivati de ura sunt criminali

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a revenit cu o noua declaratie prin care condamna mai ferm violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia, potrivit New York Times.

Presedintele Trump revine cu o declaratie mai dura, dupa ce a fost criticat ca nu se distanteaza de extremistii albi: Rasismul e rau. Cei care sunt motivati de ura sunt criminali

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a revenit cu o noua declaratie prin care condamna mai ferm violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia, potrivit New York Times.

Aproximativ 150 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de Legea vaccinarii: Proiectul este abuziv. Cei care lipsesc de la protest sunt de acord sa fie tratati asemenea animalelor in ferma

Aproximativ 150 de persoane manifesteaza, duminica dupa-amiaza, in Piata Victoriei, impotriva proiectului Legii vaccinarii, care prevede obligativitatea imunizarii copiilor, relateaza News. ro.

UPDATE Aproximativ 150 de persoane au protestat in Piata Victoriei fata de Legea vaccinarii: Proiectul este abuziv. Cei care lipsesc de la protest sunt de acord sa fie tratati asemenea animalelor in ferma

Aproximativ 150 de persoane au manifestat, duminica dupa-amiaza, in Piata Victoriei, impotriva proiectului Legii vaccinarii, care prevede obligativitatea imunizarii copiilor, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )