Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu se dau bani colindatorilor care vin in seara din ajunul Craciunului. Iata ce spun datinile

Playtech Playtech,
De ce nu se dau bani colindatorilor care vin in seara din ajunul Craciunului. Iata ce spun datinile

Venirea lui Mos Craciun, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, este asteptata de copiii de pretutindeni. Mosul cel Bun, care imparte bucurii si cadouri copiilor cuminti, a aparut in secol al IX-lea. imbracat in costum rosu, cu blanita alba pe margini, cizme negre si caciula rosie, acesta strabate tinuturile in lung si-n lat pentru . continuă pe Playtech

Pensiile si punctul de pensie, in 2020. Cati bani vor primi pensionarii, incepand din ianuarie 2020

Cati bani vor primi pensionarii, incepand din ianuarie 2020? Pensiile si punctul de pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu raspunsuri. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Orban, a dat asigurari. Pensiile si punctul de pensie, in 2020 Cuantumul pensiei minime in anul 2020 este nivelul din acest an, anume 704 lei, a mentionat ministrul .

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Rugaciunea din Ajunul Craciunului care iti binecuvanteaza familia si apropiatii. Toata lumea trebuie sa o stie

Iata care este cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o rostesti in zilele de Craciun: DEZMAT TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARITIE BOMBA FARA HAINE! ASTA E PREA DE TOT GALERIE FOTO) Tata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )