Libnet.ro
UNICEF

15:30

Se dau bani de la Guvern pentru aceasta categorie de romani. Cate sute de lei vor primi, fiecare in parte

Playtech Playtech,
Se dau bani de la Guvern pentru aceasta categorie de romani. Cate sute de lei vor primi, fiecare in parte

Un ajutor de 850 de milioane de lei a fost aprobat de Guvern, pentru romani. Cati bani vor primi acestia. Cate sute de euro vor primi aceasta categorie de romani in sedinta de luni, Guvernul a adoptat o OUG care acorda ajutoare de stat pentru despagubirea fermierilor afectati de seceta. Acest ajutor de la stat . continuă pe Playtech

25 octombrie 2020, zi fatidica pentru aceasta categorie de romani. ANAF a facut anuntul final

25 octombrie 2020 poate fi numita Ziua Judecatii, fiind termenul de scadenta a obligatiilor fiscale din perioada pandemiei de COVID-19. ANAF 25 octombrie 2020, zi grea pentru multi romani 25 octombrie este data de la care se vor calcula majorari de intarziere pentru debitele neachitate, iar inspectorii din cadrul ANAF vor avea unda verde .

Se dau bani de la stat. Cum beneficiaza sute de mii de tineri

Se dau bani de la stat, sume de care vor beneficia sute de mii de tineri. Statul a sarit in ajutorul romanilor si ofera bani europeni pentru mii de persoane. Proiectul este derulat de catre Ministerul Tineretului. Statul da bani pentru tineri. Cum pot beneficia sute de mii de romani Tinerii care nu lucreaza sau .

Cod Rutier 2020. Amenzi intre 1300 si 2900 pentru aceasta greseala. Putini soferi stiu legea

Soferii risca amenzi usturatoare daca isi monteaza pe masini sisteme sonore antifurt neconforme. Proprietarii de masini din Romania isi pot monta sisteme sonore antifurt, adica alarme auto, dar care respecta reguli stabilite de legislatie si legate de nivelul sonor si durata sunetului emis, Amenzile pentru cei care incalca legea risca amenzi de 3. 000 de lei.

Topul creditelor online: de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. De ce IFN-uri trebuie sa te feresti si care dau bani cu buletinul

Creditele online oferite de institutiile financiare nebancare sunt din ce in ce mai solicitate de romani in cazul evenimentelor neprevazute care implica o nevoie urgenta de bani, iar acest lucru se bazeaza, in primul rand, pe simplitatea accesarii lor.

ANAF, un nou anunt pentru milioane de romani. Se intampla de azi

Noi facilitati ale serviciului Spatiul Privat Virtual a fost implementat de catre Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala. Anuntul ANAF pentru milioane de romani Prin aceste facilitati se acorda titularului contului SPV posibilitatea de a plati, in numele oricarei alte persoane fizice, impozitele sau contributiile evidentiate in Declaratia unica, conform unui comunicat al ANAF. Potrivit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )