Libnet.ro
UNICEF

11:45

ANAF, un nou anunt pentru milioane de romani. Se intampla de azi

Playtech Playtech,
ANAF, un nou anunt pentru milioane de romani. Se intampla de azi

Noi facilitati ale serviciului Spatiul Privat Virtual a fost implementat de catre Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala. Anuntul ANAF pentru milioane de romani Prin aceste facilitati se acorda titularului contului SPV posibilitatea de a plati, in numele oricarei alte persoane fizice, impozitele sau contributiile evidentiate in Declaratia unica, conform unui comunicat al ANAF. Potrivit . continuă pe Playtech

Orange, anunt pentru milioane de clienti. Doua luni gratis pentru romani

Orange Romania, lider pe piata de servicii de comunicatii si date mobile, de ceva vreme a intrat puternic si pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si digital, si dupa ultimele informatii, compania a avut cea mai mare crestere de abonati in 2017, ajungand la 500. 000 de clienti. Ulterior, anul acesta, dupa o dezvoltare consistenta .

DIGI RDS RCS, veste uriasa pentru milioane de romani. Ce trebuie sa afle acum clientii

Perioada pandemiei de coronavirus a adus o crestere pentru compania RCS odata cu revenirea in tara a multor romani, respectiv cu cresterea cererii pentru internet in ultimele luni. Astfel, Digi anunta un numar record de abonati in al doilea trimestru al lui 2020. DIGI RDS RCS, vesti uriase pentru milioane de romani. Ce trebuie sa .

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Anunt pentru toti cei care au card si cont bancar. ING a anuntat schimbarea fara precedent

ING Bank a venit cu o veste exceptionala in aceste zile. Chiar daca pare surprinzator pentru Romania, putem spune ca 2020 a accelerat lucrurile. Pentru prima data in Romania, volumul.

Coronavirus. Lista actualizata a tarilor care au impus restrictii de calatorie pentru cetatenii romani

Din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus din tara noastra, tot mai multe tari europene au aplicat restrictii de calatorie pentru cetateniiromani. in ultima perioada, media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )