Libnet.ro
UNICEF

11:31

Se dau bani pentru romani! Categoria care va primi 25.000 de euro

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani! Categoria care va primi 25.000 de euro

Printr-o linie de finantare deschisa joi administratorilor de granturi, in anumite conditii, tinerii care nu lucreaza si nu mai studiaza NEET), au posibilitatea de a obtine fonduri europene in valoare 25. 000 de euro pentru a-si deschide mici afaceri. insa, abia din anul 2021 va incepe si selectia tinerilor someri care vor sa acceseze aceste fonduri. continuă pe Playtech

Ce categorie de muncitori se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. Vesti bune pentru romani!

Mai multe categorii de angajati care au muncit in industria de armament vor putea iesi mai devreme cu 13 ani la pensie, conditia principala fiind aceea ca stagiul de cotizare sa fie de minimum 25 de ani. Vesti bune. Angajatii care au muncit in industria de armament vor iesi cu 13 ani mai devreme la .

Fructul care face minuni pentru romani. Este mai bun decat medicamentele

Un fruct pe care unii il ocolesc este foarte benefic pentru organism si e mai bun decat medicamentele. Despre ce e vorba si cum ai putea sa-l introduci mai mult in dieta ta zilnica? Fructul minune. Ce beneficii iti aduce daca il consumi? Toamna are mii de bunatati, iar pe langa peisajele boeme si energia .

Scrisoarea pentru Mos Craciun care a emotionat o tara intreaga. Ce a cerut Matei, un baietel de opt ani, pentru familia sa

Pentru ca a mai ramas putin pana la sfanta sarbatoare a Craciunului, copiii au inceput sa-ti pregateasca deja scrisorile pentru Mos Craciun. Dorintele micutilor sunt atat de diverse, incat Mosul ramane uneori blocat atunci cand le citeste. O scrisoare impresionanta a ajuns, insa, la indemana tuturor romanilor, dupa ce o asociatie umanitara a facut-o publica.

STUDIU DELOITTE: Jumatate dintre consumatori considera ca noile experiente digitale sunt un substitut satisfacator pentru activitatile pe care le desfasurau inainte de pandemia de COVID-19

In timpul pandemiei de COVID-19, mai mult de opt din zece consumatori 82%) au incercat pentru prima data cel putin o activitate digitala, cum ar fi comandarea on-line a produselor alimentare, folosirea unei aplicatii educationale sau dedicate exercitiilor fizice, potrivit studiului Deloitte Global Marketing Trends 2021, si mai mult de jumatate dintre acestia 53%) considera ca noile lor experiente on-line sunt un substitut satisfacator pentru activitatile pe care le desfasurau inainte de pandemie. Studiul evidentiaza importanta extinderii ecosistemului digital al marcilor, aproape o treime dintre respondenti spunand ca derularea acestor activitati intr-un mediu digital a fost chiar o alternativa superioara experientelor in persoana. Studiul a fost realizat la nivel global pe baza raspunsurilor a peste 2. 400 de consumatori din Africa de Sud, China, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Mexic, Qatar, Regatul Arabiei Saudite si Statele Unite, conform unui counicat trimis redactiei.

VIDEO Papa Francisc se roaga pentru Maradona, despre care isi aduce aminte cu afectiune Marea legenda a fotbalului spunea: Sunt cel mai mare fan al Papei Francisc

Papa Francisc isi aduce aminte de legenda fotbalului si compatriotul sau argentinian Diego Maradona cu afectiune si se roaga pentru el, a spus miercuri Vaticanul, relateaza Reuters.

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )