Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

Playtech Playtech,
Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi. continuă pe Playtech

Alerta pentru toti cei care au WhatsApp: mare atentie la aceasta functie

WhatsApp testeaza o noua setare numita Read Later, aceasta fiind o imbunatatire adusa optiunii de mesaje arhivate. Noua functie permite pur si simplu ignorarea convesatiilor, temporar sau.

Toti cei cu masini pe benzina si motorina trebuie sa vada asta. Revolutia care are loc la aceasta benzinarie

Vestea diminetii vine de la Petrom - toti soferii care alimenteaza benzina sau motorina ar trebui sa stie de noua optiune pe care o au la dispozitie. Pandemia a fortat multi comercianti.

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un .

Avertisment pentru toti soferii: ochii pe pompa, ca se schimba pretul. S-a aflat acum de ce

OPEC si-a revizuit estimarile referitoare la cererea de petrol pentru restul anului si pentru 2021, pe baza unei perspective economice care a fost sub asteptari si pe baza cresterii numarului.

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

MADALINA NOVAC, DIRECTOR AGENTIA PENTRU IMM-URI: Am suplimentat bugetul granturilor pentru capital de lucru astfel incat toti cei inscrisi sa primeasca finantare

Guvernul a suplimentat bugetul schemei de granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor la 1 miliard de euro pentru ca toti aplicantii sa poata fi platiti, a declarat, ieri, Madalina Novac, director executiv al Agentiei pentru IMM-uri, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului Bucuresti, in cadrul video-conferintei Finantari pentru mediul privat organizata de Agentia pentru Dezvoltare Rurala Centru ADR Centru).

Lidl da asa ceva gratis pentru toti romanii si conditiile sunt extrem de simple

Lidl a venit cu o veste excelenta pentru romani inainte de sarbatori. Retailerul a anuntat o oferta de zile mari pentru milioanele de oameni care-i trec pragul. Dupa cum spune Lidl: Sa.

Liderii G20: Vom depune toate eforturile ca distributia vaccinurilor anti-COVID sa fie echitabila pentru toti oamenii

Liderii G20 au promis duminica, la finalul unei reuniuni de doua zile prin videoconferinta, ca vor depune toate eforturile pentru a gatanta ca vaccinurile anti-COVID-19 vor ajunge la toti oamenii. Pfizer -.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )