Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se dau bani pentru romani! Cine poate beneficia de 2.350 de lei, lunar

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani! Cine poate beneficia de 2.350 de lei, lunar

Pe ultima suta de metrii in actuala formula guvernamentala, Monica Anisie a mai semnat un nou proiect. Este vorba de un proiect pilot pentru sistemul de invatamant universitar. Conform proiectului vor beneficia de 2. 350 de lei cei care vor face masteratul didactic. Start in cariera prin master didactic Asa se numeste noul proiect initiat si . continuă pe Playtech

E oficial! Se dau bani pentru romanii afectati de pandemie si in 2021. Cum ii obtii

Este oficial! Se dau bani pentru romanii care sunt afectati de pandemia de coronavirus si in 2021. Care sunt aceste actegorii sprijinite financiar si anul viitor si cum pot obtine acesti bani, vedeti in articolul de mai jos. Romanii afectati de epidemia de coronavirus vor fi sprijniti financiar de catre stat si anul viitor. Cine .

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Cine poate iesi acum mai devreme si ce trebuie sa faca

Vesti bune, legea a fost promulgata. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Iata cine poate iesi acum mai devreme si ce trebuie sa faca pentru asta! Cine poate iesi mai devreme la pensie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni, 7 decembrie, legea care schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Mai exact, au .

Soc: cine poate fi noul premier al Romaniei. PNL l-a votat chiar in seara asta

Gluma si sfidarea la adresa Parlamentului, asa cum declara Marcel Ciolacu in februarie, revine. Vestea soc din aceasta seara, in urma sedintei PNL, este nominalizarea, pentru a doua oara, a lui Florin Citu. Actualul ministru interimar la finante, Florin Citu a fost nominalizarea PNL din aceasta seara adresata presedintelui Klaus Iohannis. Florin Citu la a .

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca .

Cine va beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Vesti bune pentru milioane de romani!

Vesti bune pentru milioane de romani, dupa ce s-a aflat ca vor beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Milioane de romani va beneficia de medicamente gratuite. De cand intra in vigoare Legea La cererea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobat in sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotararea privind modificarea si completarea anexei la .

Gimnastica artistica: Patru finale pentru romani, la Europenele masculine de juniori

Sportivii romani au reusit calificarea in patru finale, la individual compus, inele, sarituri si paralele, miercuri, la Campionatele Europene masculine de gimnastica artistica pentru juniori de la Mersin Turcia), in timp ce echipa Romaniei s-a clasat pe locul al patrulea.

Escrocherie prin metoda Covid. Se cer bani pentru o ruda care ar fi bolnava

Un barbat de 43 de ani a fost retinut de politisti si este cercetat pentru comiterea mai multor infr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )