Libnet.ro
UNICEF

18:30

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Playtech Playtech,
Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

Medicul infectionist Virgil Musta: Va creste numarul de cazuri!

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca numarul persoanele infectate cu SARS CoV-2 va creste la inceputul anului urmator. Medicul spune ca romanii ar trebui sa petreaca sarbatorile de iarna in familie restransa, sa poarte masca la orice contact, iar viitorii guvernanti sa puna accent pe educatie si sanatate.

Virgil Musta: Foarte probabil ca va creste numarul de cazuri in ianuarie

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a precizat ca se asteapta la cresterea contaminarilor cu COVID-19 in luna ianuarie. in acest sens, me.

Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Lovitura grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizara: nu a fost nominalizata in 2020 la premiul de Favorita a fanilor dupa ce a castigat precedentele trei editii. Lovitura dura pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizata la premiul de Favorita a fanilor in 2020 de WTA Simona Halep, numarul doi mondial, a .

Lovitura financiara dura pentru Simona Halep. Cum a pierdut 700.000 de dolari

2020 a fost un an foarte greu pentru sport, iar tenisul nu a facut deloc exceptie. Timp de aproape sase luni, circuitul a fost inchis din cauza pandemiei de coronavirus. Iar dupa reluare s-a jucat fara spectatori si cu premiile serios diminuate. Pierderile financiare au fost uriase, atat pentru organizatori, cat si pentru jucatori. Simona .

Raluca Pastrama, lovitura dura lui Pepe. Artistul e disperat, ce a putut sa ii faca sotia lui

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni. Eu sunt cel mai bun si calm om din lume. Problema mea este ca sunt argumentat cand ma cert cu cineva si deranjez cand spun adevarul, a spus Pepe intr-un interviu acordat in fata Judecatoriei Sectorului 2, cand a depus o contestatie impotriva ordinului de protectie depus de .

O noua lovitura financiara pentru Alex Bodi. Cate mii de euro risca sa piarda acum

Alex Bodi a primit o noua lovitura financiara. Omul de afaceri risca sa piarda mii de euro. Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest, fiind cercetat pentru trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a mai primit o lovitura. Ce se intampla cu fostul sot al Bianai Dragusanu, aflat in arest .

Alerta pentru romani: aceste masti trebuie evitate cu orice pret. Avertismentul de ultima ora dat de autoritati

Vineri dimineata, au fost validate inca 5 notificari ale Romaniei in ceea ce priveste alertele de masti neconforme de pe piata. Notificarile au fost realizate de Autoritatea Nationala.

A inceput a doua zi a votarii la alegerile parlamentare din 2020. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru romani

A inceput oficial cea de-a doua zi de votare pentru alegerile parlamentare din 2020, organizate in diaspora. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru alegatorii romani, la Auckland, Noua Zeelanda,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,365 seconds )