Libnet.ro
UNICEF

23:45

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi pana la 100.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani! Cine poate primi pana la 100.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri

Statul ofera 100. 000 de euro romanilor cu ganduri mari. Cine poate primi bani pentru deschiderea unei afaceri? 100. 000 de euro pentru romani. Cine poate primi bani pentru deschiderea unei afaceri? in Romania ultimilor ani, din ce in ce mai multi antreprenori se axeaza pe atragerea unor fonduri nerambursabile. Asadar, tot mai multe idei de afaceri . continuă pe Playtech

Statele Unite dau bani pentru independenta energetica a Romaniei

Statele Unite vor finanta proiecte energetice in valoare de un miliard de dolari in tari din Europa .

Primarul Londrei isi declara iubirea pentru romani si ceilalti europeni, de Valentines Day

Cunoscut pentru pozitia sa anti-Brexit, primarul Londrei Sadiq Khan si-a declarat vineri, cu ocazia zilei Sfantului Valentin, iubirea pentru toti europenii care traiesc in capitala Regatului Unit, inclusiv pentru romani, carora le-a transmis Te iubesc!.

Se dau BANI de la STAT pentru elevii romani! Vezi cum poti PRIMI si tu cei 200 de EURO

Vesti bune pentru elevii romani! Toti elevii care nu au posibilitati materiale vor primi un ajutor financiar de la stat in valoare de 200 de euro pentru cumpararea unui calculator sau a unei tablete,.

SE DAU BANI DE LA STAT! Calculul prin care poti afla CATI BANI VEI PRIMI LA PENSIE. Noi modificari!

Modificarile le legea pensiilor afecteaza milioane de romani. Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru a anuntat recent un proiect de lege care ar putea sa creasca veniturile persoanelor.

FLORIN CITU: Planul nostru de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta au inceput sa aiba efecte pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moody and s spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

SOC! Se introduc din nou VIZELE in Europa! Se termina cu LIBERA circulatie! VESTI PROASTE pentru romani

Se introduc, din nou, vizele vizele in Europa? BOMBA! RAZVAN SIMION, PRINS iN FAPT CU FOSTA NEVASTA! LIDIA BUBLE, iN STARE DE SOC Sunt probleme extrem de grave pentru Elvetia. Acordul privind libera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )