Libnet.ro
UNICEF

00:07

SE DAU BANI DE LA STAT! Calculul prin care poti afla CATI BANI VEI PRIMI LA PENSIE. Noi modificari!

B1 B1,
SE DAU BANI DE LA STAT! Calculul prin care poti afla CATI BANI VEI PRIMI LA PENSIE. Noi modificari!

Modificarile le legea pensiilor afecteaza milioane de romani. Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru a anuntat recent un proiect de lege care ar putea sa creasca veniturile persoanelor. continuă pe B1

Teapa prin care poti sa fii pacalit in numele Orange, Digi sau Telekom

Escrocii au inventat o noua metoda prin care te pot pacali. De data aceasta se pot folosi de operatori ca Orange, Digi sau Telekom. Escrocii au gasit o noua metoda de a te pacali, o metoda.

E LEGE! SE DAU BANI de la STAT! ORICE ROMAN poate sa-i PRIMEASCA! Toata LUMEA astepta VESTEA aceasta

Vesti bune pentru romani! Se dau bani de la stat! SOCANT: CUM ARATA DANIELA CRUDU ARSA CU TIGARA. FOTOGRAFII NECENZURATE) Si in acest an va continua unul.

Se dau BANI de la STAT pentru elevii romani! Vezi cum poti PRIMI si tu cei 200 de EURO

Vesti bune pentru elevii romani! Toti elevii care nu au posibilitati materiale vor primi un ajutor financiar de la stat in valoare de 200 de euro pentru cumpararea unui calculator sau a unei tablete,.

Sindicatele din educatie cer presedintelui Klaus Iohannis sa promulge legea prin care scade numarul de elevi la clasa

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant face apel la presedintele Klaus Iohannis sa promulge modificarile aduse legii educatiei nationale, facute luni in plenul Senatului, prin care sunt aduse modificari masise invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal. Sindicalistii spun ca schimbrile au fost cerute de ei pentru ca erau stringente pentru sistemul de educatie din Romania.

Studentii ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care rectorii vor avea un numar nelimitat de mandate

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) solicita presedintelui Klaus Werner Iohannis sa nu promulge legea prin care rectorii pot avea mai mult de doua mandate, care a fost adoptata luni in plenul Senatului. Studentii spun ca prin modificarile aduse legii educatiei se aduc mari deservicii sistemului educational romanesc. Modificari importante la legea educatiei: Scade numarul de copii dintr-o clasa Transportul va fi gratuit pentru elevi Se elimina numarul maxim de mandate pentru rectori Proiect).

Proiectul prin care bunicii ar urma sa primeasca bani de la stat pentru a avea grija de nepoti, adoptat tacit de Senat

Bunicii ce au grija de nepotii lor ar putea primi, incepand cu anul viitor, o indemnizatie pentru cresterea si ingrijirea acestora, potrivit unui proiect legislativ ce a trecut tacit de senatori. Indemnizatia va fi primita de bunici in cazul in care parintii copilului decid sa renunte la concediul de crestere a copilului si sa revina mai devreme la munca.

FACE MINUNI in CASA! Iata 3 lucruri la care poti folosi BICARBONATUL DE SODIU, atunci cand RAMAI FARA BANI!

Ai incercat pana acum aceste metode cu bicarbonatul de sodiu? Mare atentie, face minuni! in cazul in care ramaneti fara detergentul minune care te scapa de petele de pe haine, metoda cu bicarbonatul de.

Anunt IMPORTANT de la STAT! Toti cei care au lucrat iNAINTE DE 2010, URGENT trebuie sa faca ASTA!

Anunt important pentru toti romanii care au lucrat inainte de anul 2010. Inspectoratele de munca au facut un anunt care ii vizeaza pe salariatii care au lucrat in acea perioada, inainte de 2010. Este impo.

O noua cale prin care s-ar putea raspandi coronavirusul. Avertismentul expertilor

Noul coronavirus 2019-nCoV), care a provocat peste 1. 300 de decese in China, s-ar putea raspandi de la persoana la persoana prin sistemul digestiv, au spus experti chinezi in domeniul sanatatii.

Mircea Geoana (NATO), despre lupta epocala prin care trece lumea si amenintarea reprezentata de China, intr-un interviu pentru Washington Examiner

Puterile europene trebuie sa fie atente la faptul ca arsenalul de rachete al Chinei, care devine tot mai mare, poate pune in pericol natiunile occidentale, a afirmat Mircea Geoana, secretarul general adjunct al.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )