Libnet.ro
UNICEF

16:45

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt . continuă pe Playtech

Se dau bani pentru elevi si studenti. Cine poate primi 200 de euro de la stat si in ce conditii

Veste buna pentru elevii si studentii care provin din familii sarace si care desfasoara cursulie online in aceasta perioada. Guvernul Romaniei va acorda acestora vouchere pentru achzitionarea de calculatoare. Valoarea tichetului este de 200 de euro, iar cei care vor benefica de aceasta facilitate pot fi atat cei care invata in sistemul de stat cat .

Se dau bani de la stat. Cum poti obtine 1.000 de lei lunar. Ce acte trebuie sa depui

Romanii vor putea beneficia acum de un ajutor in aceasta perioada de criza. De astfel, romanii asteptau un raspuns in aceasta privinta, deoarece epidemia creeaza multe probleme. Se dau bani de la stat. Cum poti obtine 1. 000 de lei lunar. Primaria Sectorului 4 a facut anuntul oficial cu privire la sprijinul financiar. Acesta se acorda .

Medicul Rafila, avertisment pentru romani. Cand ar putea scadea, de fapt, numarul imbolnavirilor de COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a declarat cand ar putea scadea numarul imbolnavirilor de COVID-19, in Romania. Medicul Rafila: Cand ar putea scapa numarul bolnavilor de COVID-19 Pana astazi, 27 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1. 292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre ele, 115 au fost declarate vindecate si externate. Despre bilant .

ANOFM va da bani pentru somaj tehnic la un milion de romani

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) este pregatita sa plateasca indemnizatii d.

Anuntul eMAG pentru romani: ce poti cumpara fara sa iesi din casa

EMAG sustine ca in perioada asta mai multi romani cumpara online. Vedem asta si cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie speciala pentru stat acasa. Magazinul are o.

Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul. Ce au decis autoritatile

Romanii au parte de o veste proasta cu privire la ITP. Autoritatile nu le prelungesc valabilitatea, asa cum se intampla la permise si la alte documente. Ce se va intampla cu Inspectia Tehnica Periodica pe timpul starii de urgenta? Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul Soferii au primit o veste buna cu .

Horoscop 26 martie. Ploua in sfarsit cu bani pentru aceasta zodie

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi.

Olimpia Melinte, veste buna pentru fani. Ce a anuntat acum actrita din Vlad de la PRO TV

Pro TV a sistat filmarile la serialul Vlad, din cauza pandemiei, iar actorii au fost nevoiti sa se retraga acasa, in izolare. Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir, a povestit, intr-un interviu, cum arata viata ei in izolare. Olimpia Melinte, veste buna pentru fani Actrita profita din plin detimpul pe care-l are si face tot ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )