Libnet.ro
UNICEF

12:45

Medicul Rafila, avertisment pentru romani. Cand ar putea scadea, de fapt, numarul imbolnavirilor de COVID-19

Playtech Playtech,
Medicul Rafila, avertisment pentru romani. Cand ar putea scadea, de fapt, numarul imbolnavirilor de COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a declarat cand ar putea scadea numarul imbolnavirilor de COVID-19, in Romania. Medicul Rafila: Cand ar putea scapa numarul bolnavilor de COVID-19 Pana astazi, 27 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1. 292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre ele, 115 au fost declarate vindecate si externate. Despre bilant . continuă pe Playtech

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, avertisment pentru romani: O stire din media britanica a fost gresit citata si s-a transformat intr-o stire falsa

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis, miercuri, un avertiment romanilor. Este vorba de o informatia care trebui lamurita in urma unor informatii false aparute in media.

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt .

Medicul Rafila: Probabil spre sfarsitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri de COVID-19 zilnic

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul persoanelor depistate pozitiv cu noul coronavirus va creste, iar pana la finalul lunii aprilie este posibil sa fie inregistrate peste o mie de cazuri zilnic de COVID-19.

Anuntul eMAG pentru romani: ce poti cumpara fara sa iesi din casa

EMAG sustine ca in perioada asta mai multi romani cumpara online. Vedem asta si cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie speciala pentru stat acasa. Magazinul are o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )