Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anunt IMPORTANT de la STAT! Toti cei care au lucrat iNAINTE DE 2010, URGENT trebuie sa faca ASTA!

B1 B1,
Anunt IMPORTANT de la STAT! Toti cei care au lucrat iNAINTE DE 2010, URGENT trebuie sa faca ASTA!

Anunt important pentru toti romanii care au lucrat inainte de anul 2010. Inspectoratele de munca au facut un anunt care ii vizeaza pe salariatii care au lucrat in acea perioada, inainte de 2010. Este impo. continuă pe B1

Drama uriasa intr-o familie: Toti cei trei micuti au fost diagnosticati cu acelasi tip de cancer. Cel mai mare are doar cinci ani

O familie traieste o adevarata drama! Toti cei trei micuti pe care ii are au fost diagnosticati cu acelasi tip de cancer si acum lupta impreuna sa-l invinga.

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula .

Firea: in blocurile vechi locuiesc bucuresteni cu venituri minime sau medii, nu bogati. Cei care si-au permis s-au mutat in blocurile noi sau in Ilfov

In blocurile vechi de apartamente, racordate la Radet, locuiesc bucuresteni cu venituri minime sau medii pe economie, nu bogati, deoarece cei care si-au permis financiar s-au mutat in blocuri noi sau in Ilfov, este de parere primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta a facut declaratia in incercarea de a explica ca toata lumea racordata la RADETTermoenergetica trebuie sa primeasca subventie de la Primaria Capitalei.

Se SCHIMBA PRETUL la abonamentele RCS-RDS! CAT vor plati CLIENTII DIGI! RCS - RDS, ANUNT IMPORTANT pentru MILIOANE de ROMANI

Vesti bune pentru noii clienti RCS-RDS! Vor avea reduceri la abonamente! Compania RCS RDS vine cu o noua reducere pentru abonatii care se decid sa apeleze la serviciile sale. Sarbatoreste Sf Valentin.

Romanii, campioni la... stat degeaba. Ce se va intampla cu cei care refuza sa munceasca - VIDEO

In Romania sunt peste 2 mii de asistati social care anul trecut au pierdut ajutorul de la stat din cauza ca au refuzat locurile de munca oferite de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca. Cei mai lenesi someri sunt in judetul Dolj, iar multi se lasa cu greu convinsi sa faca chiar si munca in folosul comunitatii la primariile din localitatile in care traiesc. Legea le permite mai nou autoritatilor sa taie indemnizatiile pentru persoanele care primesc o oferta, insa nu vor sa mearga sa munceasca. Doar anul trecut, peste 560 de milioane de lei au fost cheltuite cu ajutoarele sociale.

Coronavirus: Beijingul ordona carantina de 14 zile pentru cei care se intorc in oras

Autoritatile chineze au ordonat tuturor celor care se intorc in oras sa intre in carantina timp de 14 zile, in caz contrar, urmand sa fie pedepsiti. Presa de stat descrie decizia ca pe o tentativa de a tine noul coronavirus sub control, conform BBC.

SE DAU BANI DE LA STAT! Calculul prin care poti afla CATI BANI VEI PRIMI LA PENSIE. Noi modificari!

Modificarile le legea pensiilor afecteaza milioane de romani. Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru a anuntat recent un proiect de lege care ar putea sa creasca veniturile persoanelor.

Revolut, un pariu castigator: cat au incasat cei care au crezut in companie

Revolut e o companie britanica de tip fintech ce a ajuns si la noi intre timp. E un sistem care s-a impus, in primul rand, datorita celor care au crezut in el. Revolut e un fintech ce a.

Ordonanta pentru transportul elevilor, in Monitorul Oficial Consiliul National al Elevilor: Ordonanta este discriminatorie Cei care fac naveta cu trenul au fost exclusi

Ordonanta de urgenta prin care este reglementata decontarea navetei pentru elevi a aparut, miercuri, in Monitorul Oficial. Actul normativ prevede ca elevilor de liceu care nu pot fi scolarizati in localitatea de domiciliu li se deconteaza cheltuielile de transport de tip naveta zilnica, pe distante de maxim 50 de kilometri, sau li se deconteaza contravaloarea a 8 calatorii dus-intors pe semestru, daca locuiesc la internat sau in gazda.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )