Libnet.ro
UNICEF

12:30

Se DAU BANI de la STAT pentru ROMANI! Este vorba de 8.500 de lei pe LUNA! Iata CUM POTI sa-i obtii imediat

B1 B1,
Se DAU BANI de la STAT pentru ROMANI! Este vorba de 8.500 de lei pe LUNA! Iata CUM POTI sa-i obtii imediat

Vesti excelente pentru romani! Se prevede un nou ajutor financiar de la stat daca indeplinesti cateva conditii. Este vorba despre persoanele necasatorite care adopta un copil. Potrivit unui nou proiect. continuă pe B1

Romania, singura tara din lume care si-a pus criminalii in Imnul de Stat. Despre cine este vorba

Traian, cel care i-a poruncit lui Apolodor din Damasc ridicarea podului de peste Dunare, pentru cucerirea Daciei. L-am pus pe imn, l-am considerat unul dintre miturile fundamentale ale poporului roman, spunea George C?.

Ministerul Sanatatii: Nu au fost aduse toate vaccinurile antigripale, pentru ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze

Ministerul Sanatatii a precizat, sambata, ca nu toate vaccinurile antigripale au fost aduse, avand in vedere ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze, transmite.

Ludovic Orban cere confiscarea averilor politicienilor. Este vorba despre banii care vin din surse nejustificate

Premierul desemnat Ludovic Orban a propus confiscarea averilor politicienilor romani, fiind vorba de sume ce provin din surse ce nu pot fi justificate. Acesta a anuntat ca vor fi deja impuse anumite demersuri, in acest sens, si vor puse sub lupa toate averile ce nu pot fi justificate in mod legal. Ludovic Orban cere confiscarea .

E LEGE! Barbatii pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru romani

Vesti excelente pentru romani! Iata cum vei putea iesi la pensie mai devreme! DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! IULIA VANTUR S-A iNNECAT iN LACRIMI! SALMAN KHAN, SALTAT DE MASCATI! E CUTREMURATOR CE A PUTUT SA.

DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! S-a intamplat in aceasta DIMINEATA!

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti si mai apreciati actori din Romania! Marele actor este foarte activ pe retelele sociale. De curand, chiar el a publicatun mesaj surprinzator pe.

NICUSOR DAN: Dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Firea pentru Bucuresti este sa introduca o taxa

Deputatul Nicusor Dan afirma ca, dupa 3 ani de mandat, tot ce poate sa faca Gabriela Firea pentru traficul din Bucuresti este sa introduca o taxa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )