Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania, singura tara din lume care si-a pus criminalii in Imnul de Stat. Despre cine este vorba

Antena3 Antena3,
Romania, singura tara din lume care si-a pus criminalii in Imnul de Stat. Despre cine este vorba

Traian, cel care i-a poruncit lui Apolodor din Damasc ridicarea podului de peste Dunare, pentru cucerirea Daciei. L-am pus pe imn, l-am considerat unul dintre miturile fundamentale ale poporului roman, spunea George C?. continuă pe Antena3

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

Digi24: VIDEO. Hotelul Pierzaniei. Constructia faraonica neterminata din Phenian care a devenit masinarie de propaganda pentru regimul Kim

In 1987, cu doar cativa ani inainte de inceputul celei mai mari foamete din istoria tarii, in Coreea de Nord incepea constructia unei cladiri faraonice, un Frankenstein arhitectural. Cea mai mare cladire-fantoma din lume e in continuare goala pe dinauntru.

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este .

Se intampla in Romania. O femeie din Iasi s-a dus sa reclame masina lovita, dar a uitat ca nu are permis

Romania, tara tuturor posibilitatilor. O femeie din Iasi s-a dus sa reclame masina lovita. Politia Rutiera a avut parte de o mare surpriza cand a verificat-o, caci femeia ducea lipsa de permis de conducere. O femeie din Iasi s-a dus sa reclase masina lovita, dar a uitat ca nu are permis De regula, politistilor le .

BURSELE DIN LUME Pietele, atente in continuare la evolutiile legate de Brexit

Bursele din Europa au crescut ieri, in pofida incertitudinilor legate de Brexit, care continua sa fie in atentia investitorilor. Acestia asteapta sa vada daca iesirea Marii Britanii din UE va fi amanata din nou.

Utile: Cea mai poluata mare din lume; Planta care iti taie pofta de mancare. Ar trebui sa fie nelipsita din casa

Activitatea neuronala excesiva corelata cu o scadere a sperantei de viata. Un studiu recent a concluzionat ca o activitate neuronala excesiva poate conduce la o speranta de viata mai mica. Detergent pudra sau lichid, tu ce alegi? Detergentul este un produs care nu lipseste din nici o gospodarie.

Faze tari: Roman cautat in Germania de 27 de ani pentru crima, prins acum; Cea mai rapida furnica din lume traieste in Sahara

Capsula a timpului veche de 132 de ani, gasita la o scoala din SUA. Ce continea. Tarzan din Statele Unite are cont pe Instagram. Posteaza clipuri cand face dus cu maimutele si se plimba cu elefantul prin padure.

BURSELE DIN LUME Datele slabe privind economia Chinei pun bursele pe scadere

Bursele din Europa au scazut vineri, dupa ce China a raportat cea mai slaba crestere economica din ultimele trei decenii +6% in trimestrul al treilea din 2019). Pietele din regiune au fost influentate in mod negativ si de faptul ca Renault SA si-a redus estimarile de profit.

Digi24: O femeie din Bucuresti, care depasea coloana pe contrasens, s-a intalnit cu un tramvai si i-a cerut vatmanului sa o lase sa treaca

Un clip video in care apare intamplarea unei soferite din Bucuresti s-a viralizat pe internet, clipul video incarcat pe Facebook fiind urmarit de aproape 1 milion de ori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )