Libnet.ro
UNICEF

05:30

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Playtech Playtech,
Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou . continuă pe Playtech

Veste buna pentru milioane de romani. Se dau tichete de la stat pentru toti acesti elevi. Suma este uriasa

Anul scolar 2020-2021 incepe cu vesti bune pentru milioane de parinti, potrivit unui proiect adoptat ieri de catre Senat, in calitate de for decizional. Astfel, mai multi elevi vor primi tichete educationale decontate de stat. Cine a initiat proiectul Initiatoarea progamului Scoala pentru scoala a fost vicepremierul Raluca Turcan, binecunoscuta pentru implicarea intr-o multitudine de .

Se dau bani de la stat pentru elevi. Cum intra parintii in posesia tichetelor valorice

Ministerul Educatiei va acorda bonuri valorice pentru copiii de gradinita si elevii din invatamantul primar clasele I - IV), fie ca este de stat sau privat, pentru a ajuta la plata serviciilor after-school. Masura apare intr-un proiect de lege initiat de parlamentari PNL si a fost adoptat luni de Senat.

Pensii 2020. Ce ii asteapta pe acesti romani la pensie, dupa 20 de ani de munca

Grupa de varsta 65+ ocupa locul opt in UE in ceea ce priveste riscul de saracie, dar Romania se afla pe primul loc in UE la riscul de saracie la grupa de varsta 16-64 de ani, potrivit Eurostat. Pozitionarea tarii noastre printre primele locuri ale clasamentului ar putea sa-i infatiseze pe varstnici sub nivelul marii, .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air, care sa compenseze lipsa de lichiditati generata de pandemia COVID-19.

Se dau bani in plus de la stat. Milioane de romani primesc bani de la 1 august

Ministrul de Finante, Florin Citu a facut o declaratie luni seara, la Realitatea Plus. Legea prin care milioane de romani vor primi bani in plus intra in vigoare de la 1 august. Milioane de romani vor primi bani in plus de la stat de la 1 august Ministrul finantelor a declarat ca alocatiile pentru copii .

Tichete valorice decontate de stat pentru plata serviciilor after-school pentru copiii de gradinita si elevii de pana in clasa a IV-a

Ministerul Educatiei va putea sa emita tichete valorice pentru prescolarii si elevii de pana in clasa a IV-a, din invatamantul de stat sau privat, pentru plata serviciilor after-school, conform unui proiect de lege initiat de parlamentari liberali si adoptat luni de Senat. Legea merge la promulgare la presedinte.

Sectorul 5 are peste zece platforme online pentru serviciile oferite cetatenilor

Primaria Sector 5, prin Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 5, a deschis peste zece platforme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )