Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Playtech Playtech,
Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in . continuă pe Playtech

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Vestea momentului pentru DIGI RDS RCS. Toti clientii trebuie sa afle asta

DIGI RDS RCS vine cu o veste buna pentru impatimitii preturilor mici. Consiliul Concurentei a autorizat! Ce trebuie sa stii chiar acum! RCS&RDS va prelua AKTA Telecom Tranzactia prin care DIGI RDS RCS va prelua in operare reteaua de comunicatii electronice AKTA Telecom, Digital Cable Systems si ATTP Telecommunications a fost autorizata de Consiliul Concurentei.

Ce se intampla cu turistii romani din Turcia. Masura este valabila chiar de astazi

Romanii care doresc sa plece in Turcia sau care sunt deja acolo au parte de vesti noi. Ce masura au luat oficialii si trebuie respectata chiar de azi? Ce se intampla cu turistii romani? Noua masura care se aplica in Turcia Veste noua pentru turisti! Cursele charter catre Turcia vor fi reluate incepand cu data .

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

Hotelierii bulgari vor sa ii fure pe romanii care nu mai pot ajunge in Grecia. Ce pachete turistice de nerefuzat ofera

Hotelierii din Bulgaria profita de restrictiile de calatorie impuse de Grecia si vin cu preturi atractive pentru turistii romani, preturile pachetelor turistice urmand sa fie reduse pana la jumatate fata de nivelul actual, mai ales in extrasezon, potrivit unui comunicat remis luni de agentia IRI Travel.

Amenzi de 63.000 lei pentru turistii veniti pe plajele salbatice din zona Deltei Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a anuntat, luni, ca la finalul saptamanii trecute a fost din nou aglomeratie pe plajele salbatice, fiind inregistrate 24. 800 de persoane cu peste 3. 000 de masini. Unii dintre turisti au incalcatlegislatia din zonele protejate, fiind date amenzi in valoare de peste 63. 000 de lei, scrie News. ro.

Landul Bavaria cere teste obligatorii de coronavirus pentru persoanele intoarse din vacanta

Landul Bavaria a cerut astazi guvernului federal din Germania sa clarifice cum se va putea introduce cat mai rapid obligativitatea testarii pentru coronavirus in aeroporturi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )