Libnet.ro
UNICEF

19:15

Daughtry au lansat albumul Baptized! Asculta aici toate piesele de pe material!

Devorator Monden Devorator Monden,
Daughtry au lansat albumul Baptized! Asculta aici toate piesele de pe material!

Baptized este cel de-al patrulea album din cariera formatiei americane Daughtry care s-a lansat pe 19 noiembrie prin intermediul caselor de discuri RCA Records si 19 Recordings. Materialul contine in total 15 trackuri, inclusiv cele doua single-uri oficial extrase de pe acesta, Waiting For Superman si Long Live Rock Roll. Piesele de pe albumul . continuă pe Devorator Monden

Kim Ye Rim si-a lansat primul album oficial din cariera Goodbye 20! Asculta aici toate piesele de pe material!

Membra formatiei sud-coreene Two Months revine in atentia publicului ca artista solo si isi lanseaza, dupa multe luni de asteptare, primul album din cariera, intitulat Goodbye 20. Noul sau material se evidentiaza gratie combinarii diferitelor stiluri muzicale care, puse laolalta, creeaza un sound eclectic. De pe Goodbye 20 tanara Kim Ye Rim a extras ca .

HOT! Chris Brown a lansat mixtape-ul X Files! Asculta aici toate piesele de pe material!

Chris Brown ne-a promis in urma cu cateva saptamani ca pe 19 noiembrie ne va oferi cinci piese noi-noute, nemaiauzite pana acum, si iata ca s-a tinut de promisiune. Artistul a dezvaluit nu cinci, ci sase noi piese, toate fiind incluse pe un mixtape intitulat X Files. Trackurile nu vor fi incluse pe viitorul album .

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al formatiei One Direction Midnight Memories!

Cu o saptamana inainte de lansarea oficiala, directionerii au ocazia sa asculte online toate piesele de pe noul material discografic al formatiei lor preferate, intitulat Midnight Memories, care va aparea in magazine pe 25 noiembrie. Midnight Memories este cel de-al treilea album din cariera formatiei One Direction, dupa Up All Night2011) si Take Me Home2012), .

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul EP al lui Pitbull Meltdown!

Pe 25 noiembrie rapperul american isi va lansa noua editie a ultimului sau album, Global Warming, intitulata Global Warming: Meltdown. Pentru cei care deja si-au achizitionat versiunea standard a materialului, Pitbull va lansa separat si EP-ul Meltdown care va contine doar cele cinci noi piese. Pe noul mini album vom gasi cel mai recent single .

Billie Joe Armstrong si Norah Jones ne ofera spre ascultare toate piesele de pe albumul Foreverly!

Materialul realizat in colaborare de solistul Green Day si talentata cantareata americana urmeaza a fi lansat oficial pe 25 noiembrie insa noi avem ocazia sa ascultam toate piesele de pe albumul Foreverly cu cateva zile inainte de lansare. Toate cele 12 trackuri sunt disponibile spre ascultare pe contul de SoundCloud al casei de discuri Warner .

New artist: Young Marqus, o noua speranta a industriei hip-hop! Asculta aici piesa SneakerHead feat. Wale!

Young Marqus, pe numele sau adevarat Terrell Marqus, este un pusti de doar 13 ani care incet-incet isi construieste o cariera solida in industria hip-hop. Tanarul rapper a fost numit de publicatia Source Magazine The Future of Hip-Hop si acesta nu este un lucru marunt! Nascut in Houston pe 29 decembrie 1999 si crescut doar .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )