Libnet.ro
UNICEF

14:30

David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

B1 B1,
David Bowie, desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie

Cantaretul britanic David Bowie a surclasat regi si ducese din Marea Britanie, fiind desemnat cel mai bine imbracat britanic din istorie, citeaza un sondaj publicat de BBC HistoryMagazine. Veteranul. continuă pe B1

Victor Hanescu a coborat pe locul 77 in clasamentul ATP: Tenismenul, cel mai bine clasat jucator roman

Tenismanul Victor Hanescu a coborat doua pozitii in clasamentul ATP dat publicitatii luni. Hanescu se afla pe locul 77, cu 656 puncte, fiind cel mai bine clasat jucator roman, potrivit atpworldtour. com.

Cluj-Napoca, cel mai primitor oras din Europa - studiu CE.

Strainii se simt cel mai bine in Cluj, se arata intr-un studiu al Comisiei Europene facut in 79 de orase din Uniunea Europeana, dar si in alte state ca Elvetia, Norvegia, Islanda, Turcia. Cluj Napoca este considerat cel mai primitor oras din Europa, potrivit perceptiei strainilor care il viziteaza. Cei mai multi vizitatori straini sunt din Germania, Franta si Italia. In clasament, clujenii sunt urmati de locuitorii din Luxemburg, Cracovia si Copenhaga. Perceptia cea mai proasta fata de .

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa, in urma unui studiu al Comisiei Europene

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa. Si asta in urma unui studiu realizat de Comisia Europeana, care arata ca strainii se simt cel mai bine in orasul de sub Feleac. Urbea romaneasca.

Cum a ajuns Cluj Napoca cel mai ospitalier oras din intreaga Europa

In vreme ce orasul Cluj Napoca a fost recent desemnat de Comisia Europeana ca fiind cel mai ospitalier oras din Europa, capitala Greciei se pare ca sta cel mai prost la acest capitol.

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

A inceput cel mai mare protest din Sanatate.

Sistemul sanitar se confrunta cu cel mai mare protest de dupa caderea lui Nicolae Ceausescu. La greva japoneza participa atat angajatii de la stat, cat si cei din sistemul privat. Organizatorii au calculat ca la aceasta actiune participa aproximativ un sfert de milion de oameni. Totodata, liderul Federatiei Sanitas Cluj, Stefan Roman, a declarat ca la protest iau parte atat reprezentantii sindicatelor, cat si cei ai organizatiilor profesionale, inclusiv Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor .

Privatizarea CFR Marfa a esuat. Procedeul va fi reluat de la zero, cel mai probabil marti

Update 20. 34 -Privatizarea CFR Marfa va fi reluata de la zero, cel mai probabil marti, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )