Libnet.ro
UNICEF

06:45

David Eugen Popescu, noul director general al APDRP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
David Eugen Popescu, noul director general al APDRP

David Eugen Popescu a fost numit director general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), incepand cu data de 30 ianuarie 2014, prin ordin al ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul APDRP. continuă pe Ziarul Bursa

Francois Petry este noul Director General al Holcim Romania.

Francois Petry, francez, in varsta de 47 de ani, a fost numit in functia de Director General al Holcim Romania incepand cu 1 februarie 2014, in locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est. Francois Petry, in prezent Manager General Agregate in cadrul Holcim Franta, s-a alaturat Grupului in 2008 in functia actuala. Anterior a lucrat intr-o companie de constructie de drumuri timp de noua ani, iar apoi, timp de opt ani, a detinut .

Jan Kotik, noul director general al BRD Sogelease

BRD Sogelease IFN are un nou director general, Jan Kotik, care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa.

Proprietarul Dafora, Gheorghe Calburean, revine in functia de director general al companiei

Omul de afaceri Gheorghe Calburean, actionarul majoritar al Dafora Medias DAFR), revine de la 1 februarie in functia de director general al companiei de foraj petrolier si constructii, dupa ce pozitia a fost ocupata timp de 11 luni catre Dan Popovici, fost director.

BRD Sogelease are un nou director general

BRD Sogelease are de la finalul anului trecut un nou director general, Jan Kotik, fost director executiv financiar si operatiuni in cadrul Essox, companie ceha de credite de consum detinuta de grupul Societe Generale, potrivit Mediafax .

Microsoft l-a numit director general pe Satya Nadella: Bill Gates va fi consilier pe probleme de tehnologie

Microsoft l-a numit marti in functia de director general pe Satya Nadella, un veteran aflat de 22 de ani in companie si fost sef pentru servicii enterprise si cloud, cofondatorul Bill Gates urmand sa devina.

Economistul Mihai Darie, noul director financiar al Nuclearelectrica

Economistul Mihai Darie a fost numit in functia de director financiar al Nuclearelectrica, incepand cu data de 1 februarie, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Noul director Microsoft: Satya Nadella. Bill Gates nu mai e presedinte, dar are un rol nou in compania pe care a fondat-o

Noul director Microsoft este Satya Nadella. El il inlocuieste la conducerea Microsoft pe Steve Ballmer. Nadella este al treilea director executiv al Microsoft, dupa Ballmer si Bill Gates, fondatorul companiei.

Noul director Microsoft: Satya Nadella. Bill Gates nu mai e presedinte, dar are un rol nou in companie

Satya Nadella este noul director Microsoft. El il inlocuieste la conducerea Microsoft pe Steve Ballmer. Nadella este al treilea director executiv al Microsoft, dupa Ballmer si Bill Gates, fondatorul companiei. Fondatorul primeste un rol de consultant tehnologic.

Narcis Horhoianu, noul Director de Marketing al Heineken Romania

Narcis Horhoianu este, de la 1 februarie, noul Director de Marketing al Heineken Romania, intentionand sa dezvolte portofoliul de marci al companiei prin inovatii si noi experiente de brand, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Un fost CEO al Antena Group preia carma La Fantana

Adrian Nanulescu este noul director general al companiei La Fantana, lider de piata pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator, inlocuindu-l pe Mihai Matyas.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )