Libnet.ro
UNICEF

18:00

Deadpool 2 are probleme si a intrat din nou in productie

Playtech Playtech,
Deadpool 2 are probleme si a intrat din nou in productie

Deadpool 2 este unul dintre cele mai asteptate filme cu super eroi din acest an, dar se pare ca sunt ceva probleme cu versiunea ce ar fi trebuit sa ajunga in cinematografe. in teorie, mai sunt doar cateva luni pana la premiera Deadpool 2. in practica, nu este exclus sa intampine cateva intarzieri, din cauza []. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, reactie dupa performanta istorica a lui Tibi Useriu: A demonstrat, din nou, ca este un luptator

Presedintele Klaus Iohannis il felicita pe Tiberiu Useriu pentru performanta de a fi castigat, pentru a treia oara consecutiv, ultramaratonul arctic. Felicitari, Tiberiu Useriu, pentru castigarea.

Iohannis il felicita pe Tiberiu Useriu dupa ce a castigat a treia oara consecutiv maratonul Arctic Ultra: A demonstrat din nou ca este un luptator

Presedintele Klaus Iohannis il felicita pe Tiberiu Useriu, dupa ce acesta a castigat pentru a treia oara consecutiv maratonul Arctic Ultra. Seful statului afirma ca o astfel de performanta se atinge doar cu determinare si sacrificii, iar Useriu a demonstrat din nou ca este un luptator.

Daniel Baluta, primarul sectorului 4, explicatie HALUCINANTA: De ce se schimba din nou bordurile? Din cauza climei din Romania

Primarul Daniel Baluta a decis inlocuirea bordurilor din sectorul 4 al Capitalei. Explicatia edilului este insa una halucinanta. Potrivit lui Baluta, motivul pentru care se schimba din nou bordurile pe mai m.

Andi Vasluianu, tata din nou

Andi Vasluianu a devenit din nou tata. Sotia lui, Laura, a adus pe lume un baietel. Iata cum arata micutul! .

Sinteza zilei. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou

Omul care l-a aruncat in aer pe generalul Coldea rupe tacerea. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou. in aceasta seara, de la 21. 00, Sebastian Ghita da lovitura vechilor.

Reuters: CEFC are probleme cu lichiditatile

CEFC China Energy, un conglomerat care realiza achizitii masive in trecut, este pregatit sa plateasca rate anuale de 36% pentru finantarea pe termen scurt, un semn al crizei de numerar cu care se confrunta, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, anunta Agerpres.

Andreea Banica are probleme de sanatate. Asa am realizat ca boala te urateste mult

Andreea Banica a ajuns la pat din cauza unei contractii musculare. Din 18 februarie, cantareata are mari dureri de mijloc, spate, fese, picior si altele, dureri care nu i-au trecut in ciuda tratamentelor pe care.

Asistentul personal al lui Trump, demis dupa ce i s-a refuzat accesul la securitate din cauza unor probleme financiare din trecutul sau

Asistentul personal al presedintelui Donald Trump, John McEntee, a fost concediat si escortat de la Casa Alba luni, dupa ce i-a fost refuzat accesul la securitate, din cauza unor probleme financiare din trecutul sau, potrivit unor oficiali ai administratiei si unor persoane apropiate fostului consilier, relateazaThe Wall Street Journal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )