Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sinteza zilei. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou

Omul care l-a aruncat in aer pe generalul Coldea rupe tacerea. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou. in aceasta seara, de la 21. 00, Sebastian Ghita da lovitura vechilor. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Dezvaluirile deceniului, la Antena 3

Mihai Gadea a anuntat, duminica seara, la Sinteza zilei, cand va fi difuzata urmatoarea nucleara la Antena 3. Noua saptamana va aduce telespectatorilor celui mai urmarit talk-show din Romania.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei. Urmareste LIVE interviul cu liderul PSD De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei. De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o echipa noua. Trebuia ca partidul.

EXCLUSIV. O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma, in aceasta seara, la Sinteza zilei

O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma la Antena 3. La Sinteza zilei, de la ora 21. 00, fostul deputat Vlad Cosma pune la dispozitia opiniei publice inregistrarea cheie a unitatii de elita de la DNA.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei in aceasta seara

Presedintele PSD Liviu Dragnea va fi invitatul lui Mihai Gadea, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza zilei. Care sunt planurile coalitiei guvernamentale? Nu rata interviul cu liderul PSD, in.

Iohannis s-a intalnit cu ministrii Apararii ai celor noua state membre ale Aliantei Nord-Atlantice din Flancul Estic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a primit marti,la Palatul Cotroceni, pe ministrii apararii, respectiv pe sefii delegatiilor ministeriale ai celor noua state membre ale Aliantei Nord-Atlantice din Flancul Estic. Iohannis si-a exprimat convingerea ca Summitul NATO din 2018 va fi un moment de etapa semnificativ in procesul de adaptare a Aliantei la provocarile si amenintarile actuale de securitate, subliniind necesitatea ca, prin deciziile care vor fi adoptate la Summitul de la Bruxelles, din acest an, sa fie asigurate unitatea, coerenta si consolidarea masurilor aliate pe Flancul Estic in cadrul posturii de descurajare si aparare a NATO.

Romania urca 5 locuri in clasamentul celor mai fericite tari, pana pe locul 52 / Cea mai fericita tara din lume - Finlanda

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, clasandu-se pe locul 52 dintr-un total de 156 tari, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri in Vatican.

TOPUL celor mai bune masini de oras in 2018 (FOTO)

Masinile de oras sunt din ce in ce mai cautate. Consuma putin, sunt bine echipate si usor de manevrat. Potrivit unui top al specialistilor, lista celor mai bune masini de oras din 2018.

Hubert de Givenchy a murit la 91 de ani. Cele mai frumoase creatii ale marelui designer

Hubert de Givenchy, designerul franez, fondator al casei de moda care ii poarta numele, a murit sambata, 10 martie, la varsta de 91 de ani. Atat familia cat si casa Givenchy au confirmat, oficial, stirea.

Sinteza zilei. Documentul care confirma abuzurile procurorului Negulescu

Ani de zile procurorul Mircea Negulescu a fost protejat de la cel mai inalt nivel. Mihai Gadea a prezentat actul oficial care confirma dezvaluirile facute la Antena 3. Sectia de procurori a CSM a recunoscut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )