Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

Hotnews Hotnews,
 Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german. continuă pe Hotnews

Harta rutiera a calitatii drumurilor din Romania

Doua forumuri, peundemerg. ro si forum. construim-romania. ro , care dezbat probleme de infrastructura au intocmit impreuna o harta rutiera a calitatii drumurilor din Romania, pe baza constatarii soferilor care au parcurs diverse trasee.

Bosch sprijina lansarea primului spatiu dedicat reciclarii creative din Romania

Divizia de Scule Electrice Bosch este partenerul comunitatii ReciclareCreativa. RO pentru realizarea primului spatiu dedicat reciclarii creative din Romania. Acest spatiu reprezinta un pavilion din materiale reciclate, realizat complet cu uneltele Bosch si Dremel. Lansarea noului spatiu are loc in data de 13 septembrie strada Intrarea Violoncelului, nr. 10, Bucuresti. ReciclareCreativa. RO reprezinta comunitatea oamenilor pasionati de a transforma lucrurile considerate nefolositoare in obiecte interesante si utile .

Ce spun universitatile de top din Romania: primesc sau nu la admitere absolventi fara bacalaureat?

Ministerul Educatiei a decis, in premiera in ultimii 20 de ani, ca universitatile pot primi la admitere absolventi de liceu fara diploma de Bacalaureat. HotNews. ro a contactat reprezentantii celor mai mari universitati de stat, carora le-a adresat urmatoarele intrebari: Organizati colegii pentru absolventii de liceu fara diploma de BAC? De ce?. Citeste in articol daca universitatile de top din Romania vor admite tineri fara bacalaureat. Ce spun Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ASE, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Vicepremierul moldovean: Vom primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Vicepremierul moldovean Andrian Candu, totodata ministru al Economiei, a declarat miercuri ca Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul lui, informeaza agentia rusa.

Vicepremierul moldovean Andrian Candu: Republica Moldova va primi gaz rusesc din Romania, daca Ucraina va bloca tranzitul

Vicepremierul moldovean Andrian Candu, totodata ministru al Economiei, a declarat miercuri ca Republica Moldova va putea primi gaz rusesc din Romania, in cazul in care Ucraina va bloca tranzitul lui, relateaza agentia rusa Itar-Tass, in pagina electronica.

Maine se deschide cel mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM

Esti asteptat, incepand de maine, in lumea fabuloasa a celui mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania! La ora 10:00, BIFE-SIM 2014 isi deschide portile si te invita sa iei parte la o experienta.

Grupul CEZ ramane pe piata din Romania: Pentru moment ne consolidam operatiunile. Nu avem in plan achizitii

Grupul CEZ nu are de gand sa iasa de pe piata din Romania, insa nu va participa la proiectele energetice mari derulate de Guvern.

Comisia pentru bugete a aprobat un ajutor pentru muncitorii disponibilizati din Romania: Acesti bani vor contribui la crearea de locuri de munca

Muncitorii disponibilizati de la combinatul Mechel Campia Turzii vor primi ajutor din Fondul european de ajustare la globalizare FEAG) pentru a gasi noi locuri de munca, ca urmare a propunerilor aprobate joi de.

Zmelik: CEZ nu va iesi de pe piata energetica din Romania

Grupul ceh CEZ isi va consolida operatiunile in Romania si nu va iesi de pe piata noastra, chiar daca va reusi sa vanda parcurile eoliene din Dobrogea, a declarat seful CEZ Romania, Martin Zmelik.

Germania finanteaza cu 3,9 milioane de euro un parc eolian din Romania

Ministerul german al Mediului a anuntat azi ca va finanta cu 3,9 milioane de euro constructia unui parc eolian ce urmeaza a fi construit in Padurea Craiului, in apropiere de satul Tomnatic, din nord-vestul Romaniei, informeaza un comunicat de presa, citat de surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )