Libnet.ro
UNICEF

22:45

Maine se deschide cel mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM

Antena3 Antena3,
Maine se deschide cel mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM

Esti asteptat, incepand de maine, in lumea fabuloasa a celui mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii din Romania! La ora 10:00, BIFE-SIM 2014 isi deschide portile si te invita sa iei parte la o experienta. continuă pe Antena3

VIDEO A fost descoperit cel mai mare dinozaur care a trait vreodata: cantarea mai mult decat 10 elefanti la un loc

Paleontologii americani au descoperit, in Patagonia Argentina) fosilele unei noi specii de dinozaur, Dreadnoughtus schrani, care este cel mai mare identificat pana acum.

Presa elena: Cel mai slab meci al Greciei din ultimii ani, Romania a castigat relativ usor

Presa elena a criticat, duminica seara, prestatia reprezentativei Greciei in partida cu Romania, scor 0-1, notand ca a fost cel mai slab meci al grecilor din ultimii ani si ca fotbalistii lui Claudio Ranieri au dezamagit, dar si ca elevii lui Victor Piturca au obtinut relativ usor cele trei puncte.

Cel mai mare depozit de legume-fructe din Oltenia, scos la vanzare pentru suma de 1,5 milioane de euro

Depozitul are o suprafata de 4. 424 de metri patrati si este situat in localitatea Circea. A fost scos la vanzare pentru suma de 1,5 milione de euro.

Cel mai mare producator de taitei din Ardeal: cum a devenit familia Hutton marca-etalon a pastelor

O mica afacere demarata in urma cu 20 de ani de un antreprenor satmarean in casa parinteasca a ajuns sa concureze cu succes cu marile companii producatoare de paste fainoase din Romania.

SIVECO, cea mai mare companie IT din tara, perchezitionata intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul, 3 milioane euro

Politistii si procurorii fac perchezitii, luni dimineata, la mai multe firme, printre care si societatea SIVECO, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de.

Cel mai valoros produs agricol din lume. Ce au descoperit cercetatorii in genomul plantei de cafea

O echipa de oameni de stiinta a anuntat joi decodarea genomului plantei de cafea, identificand o serie de atribute genetice care ar putea fi folosite pentru a dezvolta noi tipuri de plante de cafea, conform unui.

FOTOUn vasluian a castigat titlul de cel mai bine imbracat barbat din Romania pe 2014

Florin Patrascu 36 ani), Vaslui, a fost declarat cel mai bine imbracat barbat din Romania in urma unui concurs organizat de cel mai mare site de fashion din Romania.

Premiera in Romania! La Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Media Music Awards vine cu o noua surpriza! In premiera, in cadrul mult asteptatie gale musicale, ce va avea loc in Piata Mare din Sibiu pe data de 18 septembrie, va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!.

Gitenstein: M-a suparat discursul lui Viktor Orban privind sfarsitul democratiei liberale, iar UDMR este cel mai bun exemplu ca se insala. Analist american: Banii murdari din Ungaria si Bulgaria cresc influenta Rusiei

Fostul ambasador american in Romania, Mark Gitenstein, a criticat, marti, discursul premierului ungur Viktor Orban, care anunta falimentul democratiei liberale in Europa, fostul diplomat aratand ca tocmai influenta pe care UDMR o exercita in politica romaneasca este o dovada a succesului democratiei liberale. La randul sau, analistul american Wess Mitchell, presedintele think-tank-ului Center for European Policy Analysis, a atras atentia ca Rusia exercita asupra Romaniei cea mai mare amenintare de la incheierea Razboiului Rece, el avertizand asupra influentei rusesti din Ucraina, Ungaria si Bulgaria.

eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )