Libnet.ro
UNICEF

16:01

De ce debarcarea Vioricai Dancila nu salveaza automat PSD

Adevărul Adevărul,
De ce debarcarea Vioricai Dancila nu salveaza automat PSD

Sunt cateva raspantii istorice in fata carora PSD a ales drumul gresit si a ajuns in pozitia de a se lupta pentru propria supravietuire. Daca nici acum nu gaseste calea potrivita, va deveni un partid nerelevant, de mana a treia. continuă pe Adevărul

Debarcarea Vioricai Dancila, chestiune de cateva zile. CTP, reactie dura: E o nesimtita fata de propriul partid!. Cine ar urma sa preia sefia PSD

Clipele grele nu s-au terminat pentru Partidul Social Democrat. Din pacate pentru Dancila, imperiul creat in ultimul timp cade. Daca nu de mult avea alaturi foarte multi colegi, era prim-ministru al Romaniei si promitea romanilor o Romanie mai buna, acum sprijinul tuturor se duce usor, usor, dupa esecul de la prezidentiale. Cristian Tudor Popescu sustine .

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Subiectele zilei: Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului; Romania din afara transforma tara dinauntru

P: Romanii au capatat experienta in meseria de votant. Au rezistat la frig si manipulare si au venit la vot. imi pun mari sperante in evolutia alegatorilor romani. Tolontan: Victoria clara pune o mare responsabilitate pe umerii dreptei. Vor continua Iohannis si PNL populismul de campanie sau se vor ingriji de buna guvenare?.

Cine ii ia locul Vioricai Dancila in fruntea PSD, daca aceasta devine presedintele Romaniei

Viorica Dancila a explicat joi, cine va prelua conducerea PSD in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei. Citeste si: Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o.

Laurentiu Leoreanu (PNL): Disperarea Vioricai Dancila nu are limite. PSD a lansat mai multe stiri false ca propaganda rusa. Bilantul minciunilor PSD

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu acuza PSD ca incearca sa mobilizeze electoratul la urne folosind stiri false despre presedintele Klaus Iohannis. PSD nu are limita cand vine vorba de minciuna. Ce mai urmeaza sa spuna? Ca PNL va otravi fantanile si va parjoli campiile? Disperarea PSD a atins paroxismul, dar romanii au la indemna antidotul pentru fake news: stampila de vot sustine Leoreanu.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Surse. Ce Exit-Poll-uri au partidele. Diferenta uriasa intre Iohannis si Dancila la jumatate zilei. PSD risca o rusine istorica

Klaus Iohannis conduce detasat in competitia cu Viorica Dancila pentru Palatul Cotroceni, potrivit sondajelor obtinute de Adevarul. La jumatatea zilei, diferenta dintre candidatul PNL si candidatul PSD este aproape dubla. PSD da deja in clocot. Liderii social-democrati pregatesc debarcarea Vioricai Dancila, care ar putea obtine un scor mai mic decat Vadim Tudor la alegerile din 2000 33%).

Zeci de sustinatori ai Vioricai Dancila au venit la sediul PSD: Suntem tineri, nu ne-a chemat nimeni! (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au venit, duminica seara, la sediul PSD, pentru a-si arata sustinerea fata de acest partid si mai ales fata de Viorica Dancila, candidata social-democratilor la.

Soarta Vioricai Dancila se decide chiar acum. Greii din PSD s-au adunat

Peste 20 de presedinti de organizatii PSD sunt prezenti luni seara la intalnirea informala convocata.

Denise Rifai i-a pus gand rau Vioricai Dancila: E o anomalie politica. Ce planuieste prezentatoarea sa faca

Prezentatoarea TV de la Realitatea Plus pare sa-i fi pus gand rau candidatei PSD pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2019. Desi mai sunt doar doua zile pana la acest moment decisiv pentru viitorul romanilor, in care isi vor alege liderul tarii, Viorica Dancila inca se afla in plina campanie electorala. Dupa dezbaterea acesteia .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )