Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un deces si cinci noi imbolnaviri cu noul Coronavirus, raportate duminica de catre DSP Buzau

Adevărul Adevărul,
Un deces si cinci noi imbolnaviri cu noul Coronavirus, raportate duminica de catre DSP Buzau

Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au fost confirmate cinci noi cazuri de imbolnavire cu noul Coronavirus. A fost raportat si un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19. continuă pe Adevărul

COVID-19 isi face de cap in Romania. Alte 391 de infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la28.973

Autoritatile sanitare au descoperit, in ultimele 24 de ore, 391 de noi cazuri de imbolnavire de COVID-19, numarul total al celor infectati ajungand la28. 973, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS).

Continua asaltul COVID-19 in Romania. Alte 416 infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la 28.582

Autoritatile sanitare au descoperit, in ultimele 24 de ore, 416 de noi cazuri de imbolnavire de Covid-19, numarul total al celor infectati ajungand la 28. 582, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS). Bilantul deceselor a ajuns la 1.

Alte 420 de infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Numarul total al cazurilor din Romania a ajuns la 28.266

Un numar de 420 de noi cazuri de imbolnavire de Covid-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, numarul total al celor infectati ajungand la 28. La ATI, in acest moment, sunt internati 224 de pacienti, se arata intrun comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS).

COVID-19: Noi reinfectari cu noul coronavirus, in Romania. O femeie se afla in stare critica

6 pacienti din Sibiu s-au reinfectat cu noul coronavirus si astfel, au ajuns din nou pe patul de spital. Doi inca se afla internati, dintre care, o femeie in varsta de 49 de ani, aflata intr-o situatie.

Alarmant: Numar record de imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Alarma la nivel mondial, unde s-a atins un nou nivel record de imbolnaviri. Este vorba de 212. 326 cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Un medic si o asistenta de la Oncologia SJU Slatina, infectati cu noul coronavirus. S-au izolat la domiciliu

14 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in Olt se regasesc in ultima raportare a DSP. Printre persoanele depistate pozitiv cinci sunt angajati ai spitalelor din Caracal si Slatina, insa creste si numarul angajatilor de la TMK Artrom infectati.

Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Aradul este primul oras din Romania eliberat de noul coronavirus, dupa ce ultimul pacient internat la Spitalul Judetean a fost testat negativ.

Epidemiologul american Anthony Fauci: Noul coronavirus prezinta cateva semne de mutatii, ce poate accelera raspandirea agentului patogen

Potrivit epidemiologului Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase, noul coronavirus prezinta cateva semne de mutatii, fapt ce ar putea facilita raspandirea agentului.

Pandemia de COVID-19. Romania, cea mai abrupta curba a cresterii infectiilor cu noul coronavirus din Europa de Est

Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu noul coronavirus din Europa de Est, cu o crestere accentuata, arata un raport al Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDPC).

Ministrul grec al Sanatatii cere turistilor straini sa respecte protocoalele de sanatate referitoare la noul coronavirus

Ministerul grec al Sanatatii, Vassilis Kikilias, a facut apel sambata, in timpul unei vizite in insula Creta, ca turistii straini sa respecte protocoalele de sanatate referitoare la noul coronavirus, in perioada petrecuta in Grecia, potrivit site-ului Keep Talking Greece.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )