Libnet.ro
UNICEF

00:07

Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Antena3 Antena3,
Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Aradul este primul oras din Romania eliberat de noul coronavirus, dupa ce ultimul pacient internat la Spitalul Judetean a fost testat negativ. continuă pe Antena3

Vedeta din Romania care a slabit 26 de kilograme! Avea probleme mari de sanatate

Varsta de 46 de ani a gasit-o in alta forma! O cunoscuta cantareata de muzica populara a slabit 26 de kilograme, trecand de la masura XL la haine la S-M. Motivul: problemele de sanatate isi spuneau cuvantul. De la XL, la S. Vedeta din Romania care a slabit 26 de kilograme Angela Rusu va implini .

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

Un primar din Botosani a murit infectat cu noul coronavirus

Primarul PSD, al comunei Baluseni judetul Botosani), a murit infectat cu noul coronavirus. Neculai Stratulat a decedat in cursul zilei de astazi, dupa ce ar fi fost infectat, scrie Agerpres. Potrivit sursei.

Cine este primarul PSD din Botosani care a murit de coronavirus

Un primar PSD dintr-o localitate din Botosani a murit, miercuri, 1 iulie, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Edilul comunei Baluseni, Neculai Stratulat, era internat la Institutul de Pneumoftiziologie din.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 29 IUNIE 269 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 26. 582 cazuri de persoane infectate cu noul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18. 912 au fost declarate vindecate si externate.

COVID-19: Noi reinfectari cu noul coronavirus, in Romania. O femeie se afla in stare critica

6 pacienti din Sibiu s-au reinfectat cu noul coronavirus si astfel, au ajuns din nou pe patul de spital. Doi inca se afla internati, dintre care, o femeie in varsta de 49 de ani, aflata intr-o situatie.

Marturisiri incendiare. Ce spunea Toto Dumitrescu inainte sa fie infectat cu noul coronavirus: Sigur ca nu e usor, dar nici nu imi

Toto Dumitrescu este fiul Ilie Dumitrescu si s-a numarat printre vedetele de la Antena 1 care s-au infectat cu noul coronavirus. Tanarul in varsta de 22 de ani este unul dintre cei mai promitatori actori ai.

Grecia: Doar patru turisti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, din 7.804 de pasageri care au fost testati pe aeroportul din Atena Pe aeroportul din Creta au fost testati si turistii romani

Numai patru pasageri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus din cei 7. 804 de turisti care au fost supusi testelor pe Aeroportul International din Atena in perioada 8-14 iunie, a anuntat marti Secretariatul Ge.

Primul fotbalist din Romania depistat cu COVID-19. Cum se simte jucatorul din Liga 1, internat in spital

Jonathan Rodriguez, fotbalist legitimat la FC Botosani, este primul jucator din campionatul intern depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul argentinian a revenit in Romania la jumatatea acestei.

Record de infectari de COVID-19. Cele mai afectate state de noul coronavirus

Record de infectari de COVID-19. O analiza prezentata in presa internationala reflecta viteza cu care a circulat in ultima vreme noul coronavirus. in prezent, peste 10 milioane de infectari cu noul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )