Libnet.ro
UNICEF

08:45

Decesul lui Kobe Bryant: Noua persoane se aflau in elicopterul prabusit la Calabasas

Adevărul Adevărul,
Decesul lui Kobe Bryant: Noua persoane se aflau in elicopterul prabusit la Calabasas

Alex Villanueva, seriful din Los Angeles, a anuntat ca in elicopterul prabusit la Calabasas, in care si-au pierdut viata fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui, se aflau pilotul si inca opt persoane, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Simona Halep despre decesul lui Kobe Bryant: M-a afectat mult vestea. Este o mare pierdere pentru sport

Simona Halep a declarat, luni dimineata, ca decesul lui Kobe Bryant reprezinta o mare pierdere pentru lumea sportului, subliniind ca gandurile sale se indreapta spre familia fostului baschetbalist.

Donald Trump, presedintele SUA, prima reactie la decesul lui Kobe Bryant: Este o veste groaznica

Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Decesul lui Kobe Bryant: Cercetarile la locul accidentului reprezinta un cosmar logistic

Autoritatile locale si federale investigheaza prabusirea elicopterului in care si-au pierdut viata noua persoane, intre care si fostul baschetbalist Kobe Bryant, informeaza cnn. com.

Ghita Muresan, dupa decesul tragic al lui Kobe Bryant: Este o zi extrem de trista pentru familia lui si pentru familia NBA

Ghita Muresan a declarat, duminica seara, pentru News. ro, dupa aflarea vestii despre decesul tragic al lui Kobe Bryant, ca este o zi tare trista pentru familia lui Kobe si pentru familia NBA. A fost prea tanar ca sa se duca, mai ales asa. A fost un om iubit, nu doar pentru baschet, ci mai ales pentru ca a schimbat multe vieti, a convins multi copii sa vina la baschet.

Kobe Bryant a murit, intr-un accident de elicopter! Fiica sa de 13 ani si-a pierdut si ea viata Black Mamba castigase 5 titluri NBA cu LA Lakers

UPDATE 2 Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Ce avere colosala avea Kobe Bryant. Campionul a ajuns in topul celor mai bogati sportivi din istorie

Kobe Bryant, legendarul jucator de basket a murit la varsta de 41 de ani intr-un accident de elicopter. Alaturi de el se mai aflau alte patru persoane, care au decedat in urma impactului, printre care si fiica sa in varsta de 13 ani. Elicopterul se indrepta catre Academia Mamba, unde voiau sa joace baschet. Ce .

Lumea intreaga, in doliu dupa moartea lui Kobe Bryant. Totul despre sportivul care a scris istorie in lumea baschetului - VIDEO

Lumea intreaga este in stare de soc dupa moartea legendarului Kobe Bryant, sportivul care a scris istorie in lumea baschetului in ultimii 25 de ani. Vedete din toate domeniile au transmis mesaje de condoleante, iar ceremonia premiilor Grammy de noaptea trecuta i-a fost dedicata. Alte opt persoane, inclusiv fiica de doar 13 ani a lui Kobe se aflau in elicopterul prabusit in California.

Noi informatii despre moartea lui Kobe Bryant: Doi martori au povestit cum s-a parbusit elicopterul in care se aflau legendarul baschetbalist american si una din fiicele sale

Ies la iveala noi informatii despre tragedia aviatica in care a murit legenda baschetului profesionist american Kobe Bryant. Potrivit presei americane, in elicopterul care s-a prabusit, duminica, in Calabasas,.

Un accident cumplit: De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant si cine a murit alaturi de el

CNN a oferit, in aceasta dimineata, ultimele detalii despre o tragedie colosala care a socat intreaga planeta si in urma careia noua persoane si-au pierdut vietile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )