Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep despre decesul lui Kobe Bryant: M-a afectat mult vestea. Este o mare pierdere pentru sport

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep despre decesul lui Kobe Bryant: M-a afectat mult vestea. Este o mare pierdere pentru sport

Simona Halep a declarat, luni dimineata, ca decesul lui Kobe Bryant reprezinta o mare pierdere pentru lumea sportului, subliniind ca gandurile sale se indreapta spre familia fostului baschetbalist. continuă pe Hotnews

Donald Trump, presedintele SUA, prima reactie la decesul lui Kobe Bryant: Este o veste groaznica

Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Decesul lui Kobe Bryant: Cercetarile la locul accidentului reprezinta un cosmar logistic

Autoritatile locale si federale investigheaza prabusirea elicopterului in care si-au pierdut viata noua persoane, intre care si fostul baschetbalist Kobe Bryant, informeaza cnn. com.

Gheorghe Muresan, despre moartea lui Kobe Bryant: Odihneste-te in pace

Mai multe personalitati din lumea sportului si-au exprimat pe retelele de socializare regretele in privinta mortii neasteptate a lui Kobe Bryant. Printre acestia s-a aflat si fostul jucator roman de baschet, Gheorghe Muresan, care a transmis condoleantele sale familiei Bryant, potrivit Mediafax.

Noi informatii despre moartea lui Kobe Bryant: Doi martori au povestit cum s-a parbusit elicopterul in care se aflau legendarul baschetbalist american si una din fiicele sale

Ies la iveala noi informatii despre tragedia aviatica in care a murit legenda baschetului profesionist american Kobe Bryant. Potrivit presei americane, in elicopterul care s-a prabusit, duminica, in Calabasas,.

Noi informatii despre moartea lui Kobe Bryant: Doi martori au povestit cum s-a prabusit elicopterul in care se aflau legendarul baschetbalist american si una din fiicele sale(VIDEO)

Ies la iveala noi informatii despre tragedia aviatica in care a murit legenda baschetului profesionist american Kobe Bryant. Potrivit presei americane, in elicopterul care s-a prabusit, duminica, in Calabasas,.

Digisport: Simona Halep, despre momentul retragerii: Sa va spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta! Anuntul sportivei noastre

Simona Halep e in optimi la Australian Open, dupa victoria in doua seturi cu Yulia Putintseva 6-1, 6-4). La conferinta de presa de la final, sportiva noastra a fost intrebata despre momentul retragerii, in contextul in care Wozniacki a spus adio tenisului, dupa eliminarea de la Melbourne.

Ghita Muresan, dupa decesul tragic al lui Kobe Bryant: Este o zi extrem de trista pentru familia lui si pentru familia NBA

Ghita Muresan a declarat, duminica seara, pentru News. ro, dupa aflarea vestii despre decesul tragic al lui Kobe Bryant, ca este o zi tare trista pentru familia lui Kobe si pentru familia NBA. A fost prea tanar ca sa se duca, mai ales asa. A fost un om iubit, nu doar pentru baschet, ci mai ales pentru ca a schimbat multe vieti, a convins multi copii sa vina la baschet.

Decesul lui Kobe Bryant: Noua persoane se aflau in elicopterul prabusit la Calabasas

Alex Villanueva, seriful din Los Angeles, a anuntat ca in elicopterul prabusit la Calabasas, in care si-au pierdut viata fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui, se aflau pilotul si inca opt persoane, informeaza CNN.

Kobe Bryant a murit, intr-un accident de elicopter! Fiica sa de 13 ani si-a pierdut si ea viata Black Mamba castigase 5 titluri NBA cu LA Lakers

UPDATE 2 Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )