Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi decisiva pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la sediul DIICOT

Antena3 Antena3,
Zi decisiva pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la sediul DIICOT

Update: Gheorghe Dinca a ajuns joi dimineata la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori. continuă pe Antena3

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a declarat ca nu a ucis-o pe Luiza. Criminalul vrea sa isi schimbe declaratia

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Gheorghe Dinca isi retrage declaratia initiala si spune acum ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Dinca a cerut sa fie audiat din nou de procurori, pentru a isi schimba declaratia.

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 .

Dezvaluire exclusiva din dosarul lui Gheorghe Dinca. Martor: Din masina lui a sarit o fata

Avem dezvaluiri explozive, in exclusivitate, din dosarul lui Gheorghe Dinca. O tanara, fiica unei politiste, a declarat ca a fost martora la o posibila tentativa de rapire comisa de barbat.

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe cele trei infractiuni

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat marti, intr-o editie speciala a emisiunii Punctul de intalnire ca rechizitoriul in cazul crimelor din Caracal este aproape terminat, adaugand ca Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe trei infractiuni.

Gheorghe Dinca, dus la sediul DIICOT pentru a-si studia dosarul (VIDEO)

Aparitie surpriza la DIICOT. Gheorghe Dinca a fost adus, miercuri, pentru a-si studia dosarul inaintea audierii care este programata joi. Dinca si-a schimbat declaratia si sustine ca nu a ucis-o pe.

Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Cel putin asta declara ieri, 6 ianuarie. Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca Se pare ca, .

Gheorghe Dinca da declaratii doar in scris. Monstrul din Caracal refuza sa mai raspunda procurorilor DIICOT

Gheorghe Dinca a fost reaudiat astazi de catre procurorii DIICOT in dosarul Caracal. Barbatul si-a schimbat recent declaratiile si a anuntat ca nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca, din nou la DIICOT: Noile declaratii dau peste cap planurile procurorilor(VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost adus joi dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori. Citarea sa vine in contextul in care, in urma cu cateva zile, acesta li-a schimbat declaratiile, sustinand ca nu a uc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )