Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gheorghe Dinca da declaratii doar in scris. Monstrul din Caracal refuza sa mai raspunda procurorilor DIICOT

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca da declaratii doar in scris. Monstrul din Caracal refuza sa mai raspunda procurorilor DIICOT

Gheorghe Dinca a fost reaudiat astazi de catre procurorii DIICOT in dosarul Caracal. Barbatul si-a schimbat recent declaratiile si a anuntat ca nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. continuă pe Antena3

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din .

Victima lui Gheorghe Dinca a rupt tacerea: M-am trezit in casa lui. Ma durea tot corpul si ma simteam rau

Una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a rupt tacerea dupa multe luni in care a tinut in suflet un secret extrem de dureros. Ea l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, tanara rapita de monstrul din Caracal in primavara anului trecut, si i-a povestit cum a fost luata cu forta de pe strada de barbatul care a socat intreaga Romanie, dar si alte state.

Zi decisiva pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la sediul DIICOT

Update: Gheorghe Dinca a ajuns joi dimineata la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori.

Avocatul lui Gheorghe Dinca arunca bomba: El nu vrea sa iasa din arest. Regreta ca fetele nu sunt in viata

Claudiu Lascoschi a declarat ca Gheorghe Dinca isi doreste o pedeapsa mai mica. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca Dinca regreta ca fetele nu sunt in viata si ca acesta nu isi doreste sa iasa din arest.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 .

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal. Ce a marturisit acum despre complicii lui

Gheorghe Dinca nu ar fi actionat de unul singur si rastoarna ancheta din cazul Caracal. Barbatul de 66 de ani care a marturisit vara trecuta ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu face noi declaratii. Totul dupa ce, cu cateva zile in urma, criminalul din Caracal s-a razgandit si le-a spus anchetatorilor .

Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Cel putin asta declara ieri, 6 ianuarie. Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca Se pare ca, .

Gheorghe Dinca sustine ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu: Doresc sa dau urgent o declaratie in scris

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a facut o cerere prin care cere sa fie reaudiat. Acesta sustine ca nu el este cel care a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, pe care Dinca a marturisit anterior ca a ucis-o.

Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce Gheorghe Dinca a negat uciderea Luizei: A fost un film regizat de procurori

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu 10 luni din Caracal, a reactionat, luni, dupa ce Gheorghe Dinca, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat ca a ucis-o pe tanara. Femeia sustine cu tarie ca Luiza este in viata si ca totul a fost doar un film regizat de catre procurori impreuna cu Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )