Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi decisiva pentru Dragnea. Dupa doua amanari, judecatorii sunt asteptati sa ia o decizie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zi decisiva pentru Dragnea. Dupa doua amanari, judecatorii sunt asteptati sa ia o decizie

Astazi este o zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Dupa doua amanari, judecatorii sunt asteptati sa ia o decizie in dosarul angajarilor fictive, in care DNA a cerut condamnarea liderului PSD la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz. continuă pe Wall-Street Ro

Ultimatum pentru Dragnea - protest in fata Parlamentului. Sunt anuntate manifestari si in alte orase, dar si in strainatate

Dupa ce in spatiul public au aparut informatii cu privire la inceperea procedurii de suspendare a presedintelui a fost anuntat un protest, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, scrie Ziare. com . De asemenea, tot.

Protest anuntat astazi, n fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea. Sunt programate proteste si n alte orase

Un protest este anuntat sa aiba loc miercuri, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui, potrivit News. ro. Tor miercuri, dupa ora 18. 00, sunt programate proteste in mai multe orase, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala.

Protest sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea

Un protest este anuntat sa aiba loc, astazi, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui.

Protest sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea

Un protest este anuntat sa aiba loc, astazi, in fata Parlamentului, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, manifestatia fiind anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar putea fi inceputa procedura de suspendare a presedintelui.

ULTIMATUM pentru DRAGNEA. Oamenii ies in strada, miercuri, pentru a protesta fata de eventuala suspendare a presedintelui Iohannis

Guvernarea PSD-ALDE va fi si miercuri contestata din strada. Un protest este anuntat sa aiba loc in fata Parlamentului, de la ora 12. 00, sub sloganul Ultimatum pentru Dragnea, ca reactie la ideea.

Dupa doua luni de asteptare, vaccinul hexavalent va fi disponibil din aceasta saptamana

In sfarsit o veste buna pentru parintii cu copii mici. Dupa doua luni in care a lipsit cu desavarsire, vaccinul hexavalent va fi distribuit de luni in toata tara. Ministrul Sanatatii, sorina.

Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare in ultimul dosar

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie pentru instigare la abuz in serviciu. Sentinta a fost data dupa doua amanari, pe 29 mai si 8 iunie. ACTUALIZARE Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni cu executare. intai, seful PSD a fost achitat pentru fals intelectual. Apoi, a fost condamnat in noul dosar.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. iCCJ ar putea da sentinta in dosarul DGASPC

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Zi decisiva pentru Dan Sova

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta astazi sentinta definitiva in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova a fost condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza sursele media.

Premierul Romaniei, mesaj de sustinere pentru Dragnea: Cred cu tarie in nevinovatia presedintelui PSD

Premierul Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, considera ca cei care cer demisia liderului partidului, Liviu Dragnea, inainte de pronuntarea unei decizii finale incalca grav Constitutia Romaniei,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )