Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare in ultimul dosar

Playtech Playtech,
Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare in ultimul dosar

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie pentru instigare la abuz in serviciu. Sentinta a fost data dupa doua amanari, pe 29 mai si 8 iunie. ACTUALIZARE Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni cu executare. intai, seful PSD a fost achitat pentru fals intelectual. Apoi, a fost condamnat in noul dosar. continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Se va acoperi PSD de ridicol?

Cu Liviu Dragnea s-a terminat. Si-a primit pedeapsa, chiar daca in prima instanta. Situatia imposibila s-a transferat acum asupra PSD. Un partid serios, mare, cu pretentii in spectrul politic european, accepta sa fie condus de un condamnat penal de doua ori? Ultima condamnare, prin contopire cu prima, la 3 ani si jumatate cu executare.

Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE: Suspendarea din dosarul Referendumului a fost anulata ------------ Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la 3 ani si 6 luni pentru abuz in serviciu si achitat pentru fals intelectual, informeaza Realitatea TV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )