Libnet.ro
UNICEF

11:00

ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

B1 B1,
ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Zi decisiva in cazul lui Liviu Dragnea. Curtea Suprema este asteptata luni sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. O sentinta care va fi data sub presiune, dupa. continuă pe B1

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

Reactia USR-PLUS dupa sentinta cu executare primita de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamant definitiv, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Alianta USR-PLUS a oferit prima reactie dupa sentinta data de judecatorii de la Curtea Suprema. intr-un comunicat de presa, reprezentantii USR-PLUS sustin ca sentinta arata ca penalii nu au ce cauta [] .

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, de Curtea Suprema la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia este definitiva (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, de Curtea Suprema la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia a fost luata cu majoritate si este.

Avocat din procesul lui Liviu Dragnea: Se poate amana, dar parerea mea e ca azi va fi data decizia

Avocatul Adrian Toni Neacsu, care o reprezinta pe Olguta Sefu in procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, a declarat, luni, la Curtea Suprema ca exista posibilitatea ca judecatorii sa amane sentinta, dar ca parerea lui este ca o decizie definitiva va fi data luni.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Avocat in procesul lui Liviu Dragnea: Exista posibilitatea de amanare a sentintei, dar cel mai probabil decizia definitiva va fi data astazi

Avocatul Adrian Toni Neacsu, care il reprezinta pe unul dintre inculpatii in procesul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, a declarat, luni, la instanta suprema, ca exista posibilitatea ca judecatorii sa amane pronuntarea sentintei, dar ca parerea lui este ca o decizie definitiva va fi data luni. in acest dosar, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )