Libnet.ro
UNICEF

19:45

Reactia USR-PLUS dupa sentinta cu executare primita de Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Reactia USR-PLUS dupa sentinta cu executare primita de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamant definitiv, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Alianta USR-PLUS a oferit prima reactie dupa sentinta data de judecatorii de la Curtea Suprema. intr-un comunicat de presa, reprezentantii USR-PLUS sustin ca sentinta arata ca penalii nu au ce cauta [] . continuă pe Playtech

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Asta este o problema

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Judecatorii se pronunta in aceste clipe

Update: iCCJ pronunta decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Sefu Olguta, achitare pentru abuz in serviciu. Valentina Marica, achitare pentru abuz in serviciu. Constantin Balaban, decontopire.

Victor Ponta ar putea sa-l inlocuiasca pe Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu exclude sa preia sefia Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Postul este vacant.

Liviu Dragnea, anunt surpriza despre candidatul la presedintie

Anunt surpriza al lui Liviu Dragnea dupa sondajele exit-poll, care aduc PSD la egalitate cu PNL. Toti au ramas mirati sa il auda pe Liviu Dragnea resemnat. in plus, Seful PSD i-a cerut premierului Dancila sa nu iti depuna mandatul. Eu nu am spus niciodata ca vreau sa candidez la presedintie. Mereu vorbesc dupa agenda [] .

Liviu Dragnea, sentinta definitiva. Condamnat 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Update: iCCJ a pronuntat decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea- obligat, alaturi de Floarea Alesu, la plata 60. 205 lei despagubiri, iCCJ respinge apelul DNA. Condamna pe Liviu.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Liviu Dragnea, sentinta finala: condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )